fbpx

Winactie: Droom weg in Utrecht in The Anthony Hotel!

WIN WIN WIN! De lente komt er aan en we weten allemaal wat dit betekent, genieten van de zon! Hoe kun je dit nu beter doen dan een weekendje weggaan? Gelukkig voor jou hebben wij het ideale adres gevonden en mogen we een overnachting voor twee personen weggeven in The Anthony Hotel, gevestigd in een voormalig klooster in hartje Utrecht.

Wat geven wij weg?

  • Een heerlijke overnachting in The Anthony Hotel!
  • Een lekker en uitgebreid ontbijt om fris aan de dag te beginnen!
  • Een zoete cocktail van het huis!

The Anthony was vroeger het St. Antoniusklooster, een school en zorginstelling maar ondertussen getransformeerd tot een modern en eigentijds hotel waar een rustige sfeer heerst. De 32-jarige eigenaar Jorrit Stracke werd onmiddellijk verliefd op het gebouw: ‘Ik zag onmiddellijk de potentie van het gebouw, al waren de authentieke details nog verhuld. Bij de renovatie ontdekten we prachtige oude vloeren en boogplafonds; we brachten het gebouw zoveel mogelijk tot de originele staat terug. De sfeer die hier hangt is echt magisch.’

Wat je moet weten over The Anthony

The Anthony biedt ruimte voor 253 gasten in de vorm van zestig hotelsuites en dertig shortstay-lofts, die naast het hotel liggen. Het hotel is geschikt voor zowel koppels als families. Je vindt er kamers, suites en lofts terug voor één tot zes personen en het heeft ook familiekamers. Bij aankomst ontvangt je als gast een waterfles die je kan vullen met plat of bruisend water. Verder ontvang je in je kamer natuurlijke verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris en maakt het hotel enkel gebruik van biolinnen.

Het hotel bevindt zich in de buurt van hartje Utrecht en het centrum is gemakkelijk per bus bereikbaar. Als het zonnetje schijnt kan je ook altijd een Velorettifietsen huren en op deze manier de stad verkennen en genieten van de omgeving. Verder ligt het hotel ook dichtbij het treinstation Utrecht Centraal, de Jaarsbeurs en het Beatrix Theater.

Een hotel zonder hiërarchie

Binnenin The Anthony heerst er een open en persoonlijke sfeer. De rolverdeling van de werknemers kent geen hiërarchie; zij functioneren volgens de holocratie. Dit betekent dat er een managementloos systeem is waarbij alle teamleden verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen rol. Dit zorgt ervoor dat er een harmonieuze sfeer heerst in het hotel en dat plezier voor de werkethiek centraal staat.

Ook buiten het hotel heerst er een positieve dynamiek tussen het hotel en de buurtbewoners. Er worden diverse evenementen georganiseerd voor iedereen die in de omgeving woont. Enkele voorbeelden zijn thema-diners, kunstexposities en filmavonden. Ook mag iedereen in de ochtend aanschuiven aan het ontbijt en is er een openbare bar, restaurant en binnentuin waar iedereen ontspannen kan werken, eten en drinken in een gezellige huiskamersetting.

Win!

Heb jij ook zin in een weekendje Utrecht? Wij mogen één overnachting voor twee personen met ontbijt en een cocktail van het huis weggeven. Zin in? Like dan de Facebook pagina van The Anthony in Utrecht op Facebook en vertel in een berichtje in de comments met wie jij naar dit hotel zou willen gaan en waarom!

Vind meer uitleg over het The Anthony hotel terug op hun website.

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF