fbpx

Winnen op Woensdag: win verzorgingspakket van Rio Cosmetics

Als het vochtniveau in je huid op peil is, krijg jij die gezonde glow en zijn fijne lijntjes minder zichtbaar. Maar zo’n goed gehydrateerde huid bereik je niet met alléén plant power. Daarom combineert Rio Cosmetics plant technology met jouw favoriete actives: ingrediënten uit het lab die bewezen effectief helpen om stralend mooi ouder te worden. Deze week maak jij kans op een verzorgingspakket van Rio Cosmetics.

Wat kun je winnen?

Deze week verloten wij twee keer een pakket van Rio Cosmetics met daarin: dagcrème, ooggel en serum t.w.v. €140,00. Daarnaast ontvang je een korting en een sheetmask bij aankoop van minimaal €49,99.

Over Rio Cosmetics

Rio cosmetics is liefdevolle, luxe én doeltreffende huidverzorging waar je aan alle kanten intens van kunt genieten. Het maakt je huid sterker, mooier en stralender, zonder dat het schade toebrengt aan mens, dier en planeet. En jij kunt ook nog buitengewoon blijven genieten, want het trekt snel in je huid, werkt effectief door tot in de diepere huidlagen en ruikt naar vakantie. Een traktatie voor je groene hart.

Meedoen?

Wil jij graag een verzorgingspakket van Rio Cosmetics winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @riocosmetics.rio op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een verzorgingspakket winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF