fbpx

WIN interieuradvies van Captain and Nel

Ben je na al dat thuis zitten van afgelopen maanden uitgekeken op je eigen interieur? Of heb je gewoon zin in een nieuwe frisse wind door het huis? Wij mogen deze week 2 interieuradvies pakketten weggeven van Captain and Nel. Check snel hoe je deze kan winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 2 keer een interieuradvies pakket weggeven van Captain and Nel, t.w.v 129 euro!

In het pakket zit:

  • Moodboards 1 x – 3 x
  • 1:1 Tijd met de designer via email, online messaging of telefoon
  • Totaal design concept met een meubel & accessoire shopping list, kleuren voorstellen & styling tips
  • Een 100% happy garantie
  • Binnen 3 weken een heel nieuw interieur plan

Over Captain and Nel

Nicolien, founder van Captain and Nel, is van mening dat een geweldig interieurontwerp voor iedereen is en dat het niet duur mag zijn of niet te veel tijd kost. Met slechts een paar geweldige stukken, enkele slimme keuzes en slimme ontwerp-ideeën, kan iedereen zijn of haar unieke verblijfplaats creëren.

Nicolien: ‘Het leven is te kort om spijt te hebben en om een ​​huis te hebben dat niet bij je persoonlijkheid en levensstijl past. Een ruimte inrichten hoeft niet stressvol te zijn, veel tijd te kosten of complex te zijn. Door een van de pakketten op mijn site te kiezen, zal ik een kamer op maat voor u maken. Allemaal online en binnen maximaal 3 weken. Ik adviseer je graag hoe je jouw ruimte uniek, persoonlijk en stijlvol maakt, voor elk budget en binnen een tijdsbestek. Want waarom tijd verspillen, als u nu uw mooie droomhuis kunt hebben!’

Benieuwd naar het werk van Nicolien? Neem hier dan een kijkje!

Naamloos 1 WIN interieuradvies van Captain and Nel Naamloos 2 WIN interieuradvies van Captain and NelNaamloos 3 WIN interieuradvies van Captain and Nel

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om je interieur een nieuwe look te geven? Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij dit graag wilt winnen. Veel succes!

Neem voor meer interieur pakketten een kijkje op de website van Captain and Nel.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF