fbpx

WIN: Heerlijke brightening producten van DÉCAAR

Wil jij jezelf verwennen en tegelijkertijd je huid een boost geven? Dan heb jij geluk! Want wij mogen een heerlijk pakket weggeven met 4 brightening producten van DÉCAAR, super lekker! De verzorgingsproducten werken niet alleen verhelderend maar ze zijn ook erg goed om huidveroudering te voorkomen en te verminderen.

Decaar

Het lukt niet altijd om volledige controle te hebben op bepaalde factoren die pigmentschade veroorzaken. De invloed van hormonen of een ontstekingsproces op de huid kun je soms niet helemaal voorkomen. Te veel blootstelling aan UV-stralen kan je daarentegen wel voorkomen. Wanneer de huid te veel wordt blootgesteld aan de zon wordt er te veel melanine aangemaakt. De huid is dan niet meer in staat om zich te beschermen en daardoor ontstaan pigmentvlekken. Gebruik daarom altijd een SPF. Om pigmentschade te behandelen en te voorkomen heeft DÉCAAR een verhelderende lijn ontwikkeld die ook nog eens super lekker is.

Het pakket

1. Brightening cream 24h

Deze hoog gecentreerde emulsie is geformuleerd met de meest biologische Vitamine C, kruidenextract en arbutine en werkt tegen pigmentatie met een driedubbele verhelderende werking. Deze krachtige emulsie zorgt voor een stralende, gezonde huid en voorkomt hyperpigmentatie.

2. Brightening cream SPF 50

Deze crème is zeer licht en bevat innovatieve filters, door licht activerende vitamine D3 en Ectoïne. Het product verwijdert pigmentvlekken effectief en voorkomt de ontwikkeling van nieuwe pigmentvlekken. Deze filters bieden een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van zonlicht en bronnen van kunstmatig licht.

3. Brightening mask

Dit romige masker met een hoge dosering aan verhelderende ingrediënten is speciaal samengesteld voor een ongelijkmatige huid teint. Het product biedt uitgebreide therapie als het gaat om het verlichten van irritaties, roodheid, versterken van de bloedvaten en verkleuringen.

4. Brightening exfoliating serum

Deze zeer innovatieve formule verhoogt de werkzaamheid van producten. Het voorkomt een rode huid en zorgt daarmee voor een gelijkmatige teint. Dankzij de licht exfoliërende werking en sterke antioxidanten, verfrist en verheldert het de huid. De Polyhydroxyzuren helpen de huid te kalmeren, waardoor de formule geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid.

WINNEN

Wil jij nou kans maken op dit heerlijke, verfrissende en verhelderende pakket van DÉCAAR? Reageer dan onder ons Facebook of Instagram bericht en vertel ons waarom jij dit pakket zo graag wilt winnen. Je kan meedoen t/m dinsdag 1 oktober.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF