fbpx

Winnen op Woensdag: win een vly Barista melk jaar abonnement

Alle (plantaardige) cappuccinofans opgelet! Je maakt kans op een vly jaarabonnement; elke 6 weken vly Barista melk, bij jou thuis! Doordat de melk op basis van erwt is, heeft vly het laagste suikergehalte in vergelijking tot andere barista-milks, én is het een bron van proteïne. Een koffie met vly melk geeft je gezonde energie, of hoe vly het zou zeggen; ‘it will makes you feel vly, not sugar-high’. Lees snel verder om kans te maken!

Wat kun je winnen?

Wij geven deze week een jaarabonnement Barista melk van vly t.w.v. €322,44 weg

Over vly

– vly is een relatief nieuw opkomend zuivel alternatief, sinds 2020 ligt het in meer dan 8.000 Duitse supermarkten. Sinds kort (2022), is het in de Nederlandse supermarkt te verkrijgen.

– vly maakt plantaardige zuivel op basis van gele spliterwten, die in Noord-Frankrijk worden geproduceerd. Hierdoor wordt “het duurzaamste zuivel alternatief” gegarandeerd; dit komt door de relatief lokale productie en de stikstofbinding die plaatsvindt bij de verbouwing van erwten.

– vly haar missie is om de zuivelindustrie te revolutionairen naar een zuivel alternatief dat geen compromissen doet op gezondheid, smaak of natuur. In deze revolutie ziet vly erwteneiwit als superpower; hierdoor kan plantaardige zuivel duurzaam, gezond en lekker zijn!

Meedoen?

Wil jij graag een jaarabonnement van vly winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @vlyfoods op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom jij een jaarabonnement van vly wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF