fbpx

Win een verblijf in Nederland of België met kerst

Christmas is coming! Voor ons toch echt wel de gezelligste periode van het jaar. Samen met je gezin, familie of vrienden genieten van al het moois dat kerst te bieden heeft. Cadeautjes onder de boom, een kerstmarkt bezoeken of samen met z’n allen heerlijk eten. Maar wil jij kerst dit jaar extra bijzonder maken en weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan zou deze winactie wel eens goed van pas komen. NOVASOL biedt namelijk tijdens de kerstperiode een verblijf in Rekem-Lanaken en Mesch-Eijsden aan.

Wat kun je winnen

Verblijf in Rekem-Lanaken van NOVASOL, België.

Geniet tijdens de kerstperiode van een prachtig verblijf net over de grens bij Limburg. Het verblijf bevindt zich vlakbij de gezellige stad Maastricht. Tijdens kerst wordt het Vrijthof omgetoverd tot Magisch Maastricht. Je kunt er schaatsen, heerlijk eten, er is een reuzenrad en verschillende kerstchalets. Ook Valkenburg verandert tijdens deze periode  in een ware kerststad. Er zijn verschillende kerstmarkten te bezoeken en activiteiten te doen. Ook is er in Oud-Rekem een leuke kerstmarkt om te bezoeken. Kortom, ultiem kerst vieren!

Periode verblijf 21-12-2019 tot 27-12-2019

novasol 1 Win een verblijf in Nederland of België met kerstnovasol 2 Win een verblijf in Nederland of België met kerst

Verblijf in Mesch-Eijsden van NOVASOL, Nederland

Het verblijf bevindt zich op de grens tussen Nederland en België. Ook dit verblijf kan makkelijk worden gecombineerd met een bezoek aan Magisch Maastricht en Kerststad Valkenburg. Daarnaast is de stad Luik op 20 kilometer afstand goed te bereiken. Daar vind je de grootste en oudste kerstmarkt van heel België. En wist je dat Luik dit jaar is uitgeroepen tot Europese hoofdstad van het kerstfeest? Genoeg te doen dus om in de kerstsferen te komen!

Periode verblijf 22-12-2019 tot 28-12-2019

novasol 4 Win een verblijf in Nederland of België met kerst

Hoe kun je kans maken

Om kans te maken op één van deze twee heerlijke verblijven tijdens de gezelligste dagen van het jaar is er een prijsvraag opgesteld. Wanneer jij het antwoord goed hebt, maak je kans. Super simpel. Meedoen? Klik hier.

  • De win-actie loopt van 20 november t/m 9 december 2019.
  • Op 10 december wordt onafhankelijk voor beide verblijven een winnaar gekozen via de Facebookpagina van WENDY. Tevens word je op de hoogte gebracht via een persoonlijk bericht via e-mail.
  • Privacy policy
  • Algemene voorwaarden en spelregels


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF