fbpx

Win een Titan Accent Shades Zonnebril van het merk Silhouette

Een zonnebril moet aan twee voorwaarden voldoen: de ogen beschermen tegen het felle zonlicht én er goed uitzien. De zonnebrillen van het merk Silhouette voldoen aan deze voorwaarden, laten de wereld er kleurrijker uitzien en geven elke gebeurtenis een tikkeltje extra glans. Wij mogen deze week één zonnebril weggeven van dit merk.  

Wat kun je winnen?

Eén gelukkige winnaar kan een zonnebril, uit de Titan Accent Shades collection, van het merk Silhouette winnen. Je mag zelf kiezen welke kleur zonnebril het beste bij jou past.

Silhouette

Silhouette is een Oostenrijks merk van luxe (zonnen)brillen. De brillen worden grotendeels met de hand gemaakt in Oostenrijk, met de allerbeste materialen en nieuwste technologieën.

Het merk breidt zijn populaire Accent Shades collectie uit met een nieuwe lijn van drie elegante modellen, welke geïnspireerd zijn op de prachtige vleugels van de Morpho Didius, een vlinder uit Peru. Deze collectie van Silhouette focust zich op details.

De nieuwe Titan Accent Shades

De nieuwe Titan Accent Shades van Silhouette bewijzen dat een zonnebril een innovatief design perfect kan combineren met totale bescherming.

Dit seizoen zijn de vormen een moderne knipoog naar de klassiekers uit de seventies. De twee nieuwe damesmodellen pronken met hun zachte, vrouwelijke vormen. Het derde nieuwe model heeft een zwart montuur en een vierkante wayfarer-vorm.

Alle glazen bieden volledige bescherming tegen schadelijke uv A-, B- en C-stralen. De Silhouette Light Management technologie beschermt de drager ook optimaal tegen lichtweerkaatsing, en garandeert een aangenaam, verhelderend effect en bescherming tegen blauw licht.

De Titan Accent Shades zijn verkrijgbaar in eenkleurige tinten en gespiegelde kleurschakeringen. Silhouette stelt ook zijn driekleurige glazen voor in de verbluffende kleuren Lavender en Green! De monturen van deze zonnebrillen zijn te herkennen aan het RX-symbool en gemaakt van titanium.

Win!

Kun je niet wachten om je zomeroutfit compleet te maken met deze luxe zonnebril? Wij mogen deze week één zonnebril van het merk Silhouette weggeven! Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij zo een stijlvolle zonnebril graag wilt winnen. Veel succes!

Vind meer luxe modellen, brillen, zonnebrillen en lenzen op hun website terug.

SilhouetteTitan Accent Shades 8173 3630 Win een Titan Accent Shades Zonnebril van het merk SilhouetteTitan Accent Shades 8173 7530 Win een Titan Accent Shades Zonnebril van het merk SilhouetteSilhouetteSilhouetteTitan Accent Shades 8174 7530 Win een Titan Accent Shades Zonnebril van het merk Silhouette

Actievoorwaarden:
  • Deelname aan actie is kosteloos.
  • Deelname vindt plaats wanneer je dit artikel een like hebt gegeven en gereageerd.
  • Eenmalige deelname per persoon.
  • Silhouette is ten allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF