fbpx

WIN een shoptegoed van €50,- bij My Unique Style

Heb je zin om jezelf een nieuwe look te geven? Of juist je eigen collectie uit te breiden met meer mooie sieraden? Dan is de winactie van My Unique Style echt iets voor jou! Of je nou van stoer, groot en opvallend houdt, of juist fijntjes en minimalistisch, zij hebben het allemaal. Check snel hoe je het shoptegoed van €50,- kan winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 5 keer een shoptegoed weggeven van My Unique Style, t.w.v 50 euro!

WIN shoptegoed van My Unique Style WIN shoptegoed van My Unique Style

My Unique Style

My Unique Style is begonnen door vriendinnen Margreet en Gerda. De twee hebben een bijzondere vriendschap opgebouwd, mede tijdens hun reizen die ze maakten naar onder andere Colombia en Maleisië.

Tijdens deze reizen deden de vriendinnen veel inspiratie op. Zo begon in 2013 het grote avontuur van My Unique Style: unieke sieraden, gespot tijdens de verre reizen, (eerlijk & veilig) gemaakt door lokale leveranciers! We begrijpen als geen ander dat sieraden zoveel meer zijn dan een accessoire. De betekenis is net zo belangrijk!

Ontworpen door vrouwen, voor vrouwen.

Met ons team werken we er dagelijks aan om te zorgen dat we zoveel mogelijk vrouwen blij kunnen maken met een mooi sieraad, want: iedere vrouw is op haar eigen manier mooi, en verdient het om zich ook zo te voelen, altijd! Sieraden kunnen je net dat kleine extra zetje geven om dat werkelijk te voelen. Dat is bijzonder!

Ons assortiment is heel gevarieerd, daar staan we ook om bekend! Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw bij ons een mooi sieraad kan shoppen. Of je nou van stoer, groot en opvallend houdt, of juist fijntjes en minimalistisch. Daarnaast is ook de kwaliteit van de sieraden belangrijk. Onze sieraden zijn gemaakt van 925 zilver en ons gouden assortiment van 925 zilver met 18K plating. Sieraden waarvan je dus lang kunt genieten!

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om jezelf een nieuwe look te geven? Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij dit graag wilt winnen. Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF