fbpx

Win een set haarverzorgingsproducten van het holistische merk Authentic Beauty Concept

Mooie glanzende lokken, dat wil toch iedereen? Misschien is je haar wel droog door de zon van deze zomer, het vele kleuren of heb je dun haar. Authentic Beauty Concept heeft voor iedereen een passend pakket. Check snel hoe je een van deze heerlijke sets kunt winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 5 haarverzorgingspakketten van Authentic Beauty Concept weggeven, t.w.v. €59,90,- per stuk.

ABC ChristmasShooting Replenish Box02 Win een set haarverzorgingsproducten van het holistische merk Authentic Beauty Concept ABC ChristmasShooting Hydrate Box02 Win een set haarverzorgingsproducten van het holistische merk Authentic Beauty Concept

Authentic Beauty Concept

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Ontdek onze visie.

PRODUCTEN
Authentic Beauty Concept vindt het belangrijk om duurzame elementen te integreren in de producten; een overtuiging die betekende dat ze niet de makkelijke, vaste route moesten nemen, maar dat ze producten moesten ontwikkelen met integriteit.

VERPAKKING
Het gaat niet alleen om wat er in het product zit. Er wordt op gericht om de verpakkingen en materialen voor het Authentic Beauty Concept zo duurzaam mogelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan hun hoogwaardige uitstraling.

Authentic Beauty Concept won, met de key producten uit de Hydrate-lijn, de Dutch Beauty Award 2020 in de categorie: Haarverzorging Exclusief. Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland, de Nederlandse vakprijs wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty.

Wat moet je doen? 

Kun je niet wachten om je haar wat extra aandacht te geven? Like dit bericht, vul hieronder je gegevens in en laat weten welk haartype jij hebt zodat wij je een passend pakket kunnen opsturen.
Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF