fbpx

Winnen op Woensdag: win een satijn katoenen overtrek van Yumeko

Stel je voor: vandaag start je langzaam op. De koffie pruttelt, de melk schuimt. Geurende croissantjes in de oven. Het twijfelachtige vooruitzicht van kruimels in bed. De dag ligt nog voor je open, maar hij kan eigenlijk al niet meer stuk: het ochtendgloren op zijn allerbest. Een goede nachtrust is belangrijk, dat weten we allemaal. Fijn beddengoed draagt daar zeker aan bij, en zorgt ervoor dat je ‘s ochtends heerlijk wakker wordt. Daarom verloten wij deze week 2x beddengoed van Yumeko. 

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 2x een satijn katoenen overtrek van Yumeko weg t.w.v.  109,95 – 179,95. 

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.

Beter slapen geeft tevens ruimte aan mooie dromen – en de energie om ze vervolgens te verwezenlijken. Bij Yumeko doen we er alles aan om mensen heerlijk te laten slapen én te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier.

Wil jij graag een dekbed van Yumeko winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @yumekohome op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een dekbed van Yumeko wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF