fbpx

Winnen op Woensdag: win een paar sneakers naar keuze van Cruyff, designed by Anouk Hoogendijk

Stap in de veelzijdige wereld van vrouwelijkheid; elegant, moedig, zacht en krachtig. Dat is waar Anouk’s persoonlijkheid voor staat. Ze is voetbalspeler, motivator, moeder en spreker. Onlangs bracht zij, in samenwerking met Cruyff, een gave collectie sneakers uit. De verschillende onderdelen van vrouwelijkheid worden weerspiegeld in Anouk’s nieuwste ontwerpen. Goed nieuws; deze week maak jij kans op een paar sneakers uit deze collectie.

Wat kun je winnen?

Deze week verloten wij 1x een paar sneakers uit de Cruyff designed by Anouk Hoogendijk collectie SS23. De waardes variëren tussen de €89,95 en €129,95.

Over Cruyff

Wat ooit begon als droom van prof voetballer Johan Cruijff in 1979 groeide uit tot het merk dat het nu is. Cruyff brengt sportwear en elegantie samen, zo ook weer te zien in deze derde collectie met Anouk Hoogendijk. De collecties stralen luxe, passie en vakmanschap uit en zijn echte eyecatchers in het straatbeeld. Met de revolutionaire designs en ongekende details van hoogwaardige materialen druk je jouw persoonlijke kracht en stijl uit, wat je bestemming ook is.

Meedoen?

Wil jij graag een paar sneakers uit de Cruyff designed by Anouk Hoogendijk collectie winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @cruyff op Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een set wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF