fbpx

Winnen op Woensdag: Canal Digitaal lanceert westernserie DJANGO en geeft een overnachting weg

Sinds kort staat DJANGO online op Canal Digitaal: een nieuwe Shakespeare-achtige western met een vrouwelijke, Italiaanse regisseur Francesca Comencini en de Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts in de hoofdrol. Ter ere van deze lancering mogen wij een western overnachting op natuurkampeerterrein Landgoed Mariahoeve aanbieden. Lees snel verder om kans te maken!

Over DJANGO

Volg revolverheld DJANGO in zijn zoektocht naar zijn verloren gewaande dochter. Stream deze eigentijdse western, met de Vlaamse Matthias Schoennaerts in de hoofdrol, nu alleen bij Canal Digitaal. Ontvang daarnaast een uitgebreid aanbod van de beste CANAL+ films & series, kijk naar meer dan 60 tv zenders en mis niets van de Eredivisie met ESPN Compleet. En dat allemaal in 1 app. Nu de eerste week gratis via deze link.

Wat kun je winnen?

Deze week verloten wij een western overnachting voor 2 personen in een houten wagen op natuurkampeerterrein Landgoed Mariahoeve in Papenvoort t.v.w. €250.

Meedoen?

Wil jij graag een overnachting van Canal Digitaal op natuurkampeerterrein Landgoed Mariahoeve winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @canaldigitaalnl op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een overnachting van Canal Digitaal wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=206]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF