fbpx

Winnen op woensdag: win een notebook en kaartenset van Check-in Cards!

Hoe zou het zijn om net zo vaak bij jezelf in te checken als op je social media accounts? De kaartenset van Check-in Cards maakt dat een heel stuk makkelijker. Deze kaartenset daagt je uit om voorbij de oppervlakte van je drukke bestaan te kijken en inspireren je om naar jezelf te luisteren. Kun jij nu wel zo’n set gebruiken om het gesprek met jezelf aan te gaan? Dan heb je geluk! Deze week mogen wij 3x een kaartenset en notebook van Check-in Cards weggeven!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3x de Check-in set t.w.v. €49.95 weggeven. Deze set bevat de check-in kaarten en een notebook.

Check in Card deck en spread kaarten Winnen op woensdag: win een notebook en kaartenset van Check-in Cards!

Check in cards de set 2 Winnen op woensdag: win een notebook en kaartenset van Check-in Cards!

Check-in Cards

Check-in Cards is opgericht  door Bente Heijtel en Edith Horsting. Ze merkten dat iedereen wel manieren weet om te ontspannen, maar ze misten nog een kompas dat je helpt om door de dag heen afgestemd te blijven en je innerlijke wijsheid aan te spreken. Dit was voor Bente en Edith de aanleiding om met Check-in Cards te beginnen. Met Check-in Cards wilden ze graag tastbare producten ontwikkelen die persoonlijke transformatie voor anderen gemakkelijker maken.

Ze hebben een kaartenset ontwikkeld, die bestaat uit 45 kaarten. Deze kaarten kunnen als gids dienen, om ervoor te zorgen dat je elke dag opnieuw verbonden, bewust en gecenterd in het leven zal staan. Elke kaart heeft een eigen thema. Je kunt steeds zelf kiezen welke je het meeste aanspreekt. Zo is er bijvoorbeeld Vertrouwen, Loslaten, Energieker of Zingeving. De kaarten helpen je de juiste vragen aan jezelf te stellen, waardoor je gaandeweg nieuwe dimensies aan je bewustzijn kunt toevoegen en makkelijker kunt omgaan met de prikkels die er dagelijks op je afkomen.

 

Bente en Edith 3 Winnen op woensdag: win een notebook en kaartenset van Check-in Cards!

STAY TUNED!

We zijn heel blij te kunnen vermelden dat de maaksters van Check-in Cards, Bente en Edith, vanaf 1 oktober onze vaste Check-in Experts zijn. Zij zullen je maandelijks inspireren rond het échte gesprek met jezelf.

Meedoen

Kun jij deze fijne Check-in Cards goed gebruiken? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier, zorg dat je @check_in_cards volgt op Instagram en laat via de socials weten waarom jij deze set graag wilt winnen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF