fbpx

Winnen op Woensdag: win een Magische Speelboom van Kleine Giraf

Druk op het knopje en de Magische Speelboom opent en onthult al zijn geheimen: een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en zelfs een garage! In de Magische Wereld van de Klorofil staan de natuur en haar bewoners centraal. In deze nieuwe wereld, met een nostalgische knipoog, kunnen kinderen eindeloos fantaseren over de mooiste avonturen. Deze week maak jij kans op de Magische Speelboom van Kleine Giraf!

Wat kun je winnen?

Deze week verloten wij twee keer een Magische Speelboom t.w.v. € 54,99.

Over Kleine Giraf

Kleine Giraf BV is exclusief distributeur van trendy, duurzame merken voor baby’s & kinderen. Onze producten zijn must-haves voor hippe baby’s en kids! We kiezen onze merken vanwege hun unieke kwaliteit, design en natuurlijke materialen. Alle merken van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen, ze zijn dan ook 100% veilig voor baby’s, dreumesen en peuters! Daarom zijn onze producten favoriet bij mama’s die het beste voor hun kinderen willen!

Meedoen?

Wil jij graag een Magische Speelboom van Kleine Giraf winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @kleinegiraf op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom jij een Magische Speelboom van Kleine Giraf wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF