fbpx

Win een maand aan luiers en babydoekjes van het merk JOONE

Het babymerk JOONE Paris zet transparantie voorop en vindt dat je de waarheid verdient over de producten die je voor je baby koopt. De luiers voor je kind zijn gemaakt van biologische, supergezonde en schone materialen. Wij mogen deze week drie keer een pakket luiers en doekjes voor één maand weggeven!

Wat kun je winnen?

Drie gelukkige personen kunnen elk een pakket luiers en doekjes winnen voor één maand van het babymerk JOONE Paris.

Babyproducten waar over na wordt gedacht

JOONE Paris vindt transparantie over babyproducten cruciaal en is daarom het eerste babymerk dat al zijn toxicologische analyses openbaar maakt en uitlegt. JOONE maakt supergezonde luiers, wat inhoudt dat ze geen ftalaten, chloor, latex, glyfosaat, parabenen, geurstoffen, lotion, hormoonontregelaars en fenoxyethanol bevatten. Naast luiers met leuke printjes biedt het on-trend babymerk biologische verzorgingsproducten voor zowel jou als je baby en een chique textiellijn bestaande uit leuke rompers, badcapes en hydrofiele doeken.

Kortom, alle musthaves voor ouders en ouders in spé, gemaakt van natuurlijk en gifstofvrij materiaal.

Luierabonnement

En voor wie het gesjouw met luiers maar niets vindt, komt JOONE met de ideale oplossing: een maandelijks opzegbaar luierabonnement, waarmee de gezonde luiers bij jou thuis worden afgeleverd. Hiermee wordt het je niet alleen gemakkelijk gemaakt, maar wordt er ook een stap uit de productieketen gehaald, om ook hier duurzaamheid voorop te zetten. Het abonnement is geheel vrijblijvend waarbij de leveringsfrequentie, printjes en maat naar behoeften aan te passen is.

Win!

Wil jij graag een pakket luiers en doekjes met leuke printjes voor jou baby winnen? Wij mogen deze week drie keer zo een pakket weggeven! Like dit bericht op sociale media en vertel ons in de comments waarom jij dit pakket luiers en doekjes graag wilt winnen. Veel succes!

Ontdek ook al de leuke producten van JOONE Paris op hun website!

Marius Win een maand aan luiers en babydoekjes van het merk JOONE

JOONE

luier bernard joone Win een maand aan luiers en babydoekjes van het merk JOONE

luier roland joone Win een maand aan luiers en babydoekjes van het merk JOONEWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF