fbpx

Extra winactie: win een theepakket van Theelers

Theelers heeft van krachtige kruiden een theeblend ontwikkeld speciaal voor vrouwen: Women Balance. De blend heeft een rustgevende werking en helpt om de hormoonhuishouding in balans te houden. Daarnaast is de thee rijk aan antioxidanten, wat goed is voor huid en haar, en helpt de thee bij darm- en menstruatieklachten. De perfecte blend voor vrouwen dus. Deze week geven wij een theepakket weg, met daarin onder andere de Women Balance blend.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij een theepakket van Theelers weg met daarin onder andere de Women Balance blend

Over Theelers

In 2016 hebben telers van 4 bedrijven elkaar ontmoet; Gova, Corn. Bak B.V., De Kruidenaer en Westlandpeppers. Ze zijn elkaar tegengekomen op het BioBased programma van Greenport West-Holland – een programma gericht op het gebruik van plantenstoffen. Wat de telers toen ook zeker gemeen hadden was dat ze op zoek waren naar iets groters; ze wilden producten wegzetten die de kern van hun ingrediënten gebruiken. Producten die goed zijn voor jou, voor de natuur en bovenal heerlijke en unieke kenmerken hebben.

Veel onderzoeken en vergaderingen later begon Theelers met hun eerste product: een kruidenthee melange, op basis van alleen hun ingrediënten en citroenverbena. Niets meer, niets minder. Dit is dan ook het product dat men kennis laat maken met het resultaat
van deze unieke combinatie van producten, maar er zullen nog veel meer varianten van Theelers verschijnen op de markt. Stay tuned!

Meedoen?

Wil jij graag het theepakket van Theelers winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @theelersnl op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat in de reacties weten waarom jij het theepakket wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF