fbpx

Win een kledingvoucher ter waarde van 250 euro van Klingel

Shoppen shoppen shoppen. We doen het allemaal zo graag. Jammer genoeg moeten we ons nu beperken tot online shoppen. Het modemerk KLiNGEL laat de zon alvast stralen met de SS20 collectie van Laura Kent, Paola! en Dress In. Wij mogen deze week één kledingvoucher ter waarde van 250 euro weggeven, zodat jij deze musthaves kunt shoppen!

Wat kun je winnen?

Eén gelukkige winnaar kan een kledingvoucher ter waarde van 250 euro winnen, om kledingstukken te kopen uit de nieuwe zomercollectie van KLiNGEL.

KLiNGEL’S zomer 2020 musthaves

Van jurken, rokken, shirts en broeken tot accessoires: de nieuwe musthaves laten elk modehart een sprongetje maken. De toonaangevende trends voor dit voorjaar zijn opvallende kleuren, classy eyecatchers, diverse prints en ook de tijdloze marine look.

Geel en roze zien we dit voorjaar veel terug. Deze twee kleuren zijn perfect te combineren, maar kunnen ook gemakkelijk met andere kleuren of afzonderlijk worden gedragen. Ook de wit, rood en blauw gestreepte outfits staan deze zomer centraal en zijn onmisbaar in onze kledingkast. Bij prints kun je denken aan tropische bloemenprints, ruiten, strepen, fijne motiefjes, paisleydessins en opvallende grafische vormen. De vrolijke designs stralen dat heerlijke zomergevoel uit, zelfs als de zon niet schijnt.

Win!

Wat moet je nu doen om deze kledingvoucher van KLiNGEL ter waarde van 250 euro te winnen? Like dit bericht en vertel ons in een berichtje in de comments waarom jij deze kledingvoucher graag wilt winnen. Veel succes!

Over KLiNGEL

KLiNGEL werd in 1920 door Robert Klingel in Duitsland opgericht. Ze richten zich op de doelgroep vrouwen 45+. Met de collecties van de eigen labels Laura Kent, Paola! en Dress In biedt KLiNGEL comfortabele mode in verschillende stijlen waarin elke vrouw zich goed voelt.

Neem zeker ook eens een kijkje op de website van KLiNGEL om al hun leuke producten te ontdekken!55K02 2006 04X D 311 kopie Win een kledingvoucher ter waarde van 250 euro van Klingel

foto 1 Win een kledingvoucher ter waarde van 250 euro van Klingel  Klingel post Win een kledingvoucher ter waarde van 250 euro van Klingel

foto 2 Win een kledingvoucher ter waarde van 250 euro van Klingel  foto 4 Win een kledingvoucher ter waarde van 250 euro van Klingel

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF