fbpx

Winnen op woensdag: win een journal en een cursus van Happy in Bikini!

De bikini is niet voor alle vrouwen het favoriete kledingstuk. Een bikini toont veel van je lichaam en zeg nou eens eerlijk: we zijn allemaal wel eens onzeker over onze bikini body. Gelukkig heeft Marta Chitoe van Happy in Bikini hier een oplossing voor bedacht. Ze heeft een online cursus en een journal samengesteld, om jou een handje te helpen bij het zelfverzekerder worden! Deze week mogen wij 5x zo’n cursus en journal weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen aan deze leuke winactie!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 5x de online cursus ‘Rust in je hoofd – Tevreden met je lichaam’ (t.w.v. €149,-) en de Happy in Bikini journal (t.w.v. €24,50) weggeven!

Happy in Bikini – Journal

De Happy in Bikini journal is een invuldagboek dat als hulpmiddel gebruikt kan worden om de tevredenheid over het eigen spiegelbeeld te vergroten. Gebaseerd op het principe: ‘alles dat je aandacht geeft groeit’, is het de bedoeling dat er dagelijks wordt stil gestaan bij datgene dat wél goed gaat en waar vrouwen wél tevreden over zijn. Elke dag worden er afwisselende vragen beantwoord, met als doel er een tevreden en zelfverzekerde mindset op na te houden.

happy in bikini journalhappy in bikini2 Winnen op woensdag: win een journal en een cursus van Happy in Bikini!

Happy in Bikini – Online cursus

De eeuwige strijd tegen het eigen spiegelbeeld. Veel vrouwen kijken tegen de zomerperiode op. Denk aan badkleding, te hoge temperaturen voor leggings en lange mouwen, niet de meest aangename diëten. Dit kost zoveel tijd en frustratie. Ontevredenheid zit niet alleen in je hoofd, maar ook in je gedrag. Een positiever zelfbeeld is dus niet alleen anders over jezelf denken, het is ook anders doen. En hier is allereerst bewustwording voor nodig.

Marta heeft een programma ontwikkeld met invloeden uit de mindfulness en acceptatie en compassie trainingen gericht op zelfbeeld. Niet alleen rust in je hoofd, maar ook weer blij met je lijf. In een online leeromgeving leer je in 5 modules omgaan met negatieve gedachten en emoties. De 5 modules zijn: Bewustwording, Rust, Omgaan met ongemak, Tevredenheid en Zorg voor jezelf. Daarnaast bouw je aan meer tevredenheid over jezelf en een positief zelfbeeld. Aan het eind van deze cursus durf jij uit het vicieuze cirkeltje te stappen van korte termijn oplossingen. Weet jij wat jij kunt doen om rust in je hoofd te creëren en kijk je weer tevreden in de spiegel.

Meedoen

Kan jij deze handige cursus en journal wel gebruiken? Doe dan mee aan deze winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op de socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

 

Bekijk ook deze winactie:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF