fbpx

Winnen op Woensdag: win een handgemaakte luiertas van MÃYÃ Amsterdam

De prachtige luiertassen van  MĀYĀ Amsterdam laten zien dat stijl en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. De handgemaakte luiertassen zijn gemaakt van stevige, geweven stof en beschikbaar in 4 vrolijke prints. Om te zorgen dat jij als ouder alles makkelijk bij de hand hebt zitten er 3 insteekvakjes en 1 vakje met rits aan de binnenkant van de tas, zo grijp je nooit meer mis! De hengsels van de tassen zijn daarnaast lang genoeg om over de kinderwagen te passen. Enjoy the ride!

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 1x een handgemaakte luiertas in een printje naar keuze t.w.v. €119 van MÃYÃ.

Over MÃYÃ Amsterdam

MĀYĀ Amsterdam is opgericht door Nicolien in 2022. Ze kon geen tas vinden die zowel praktisch als mooi was voor haar dagelijkse avonturen. Ze besloot het heft in eigen handen te nemen en ontwierp een collectie handgemaakte tassen die laten zien dat stijl en functionaliteit hand in hand kunnen gaan.

Sindsdien is de collectie uitgebreid met een mini-tas voor kleine fashionista’s, een luiertas met genoeg vakjes voor dagelijkse avonturen met de kleintjes, en lichtgewicht statement oorbellen. Alle items zijn met de hand gemaakt en vol levendige kleuren en speelse prints om je dag op te fleuren.

Meedoen?

Wil jij graag een luiertas van MĀYĀ Amsterdam winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF