fbpx

Win een exclusieve ByKay draagzak voor je kleintje

Stevig, uniek, gerecycleerd en makkelijk in gebruik. Dat zijn de nieuwe draagdoeken van ByKay. Dankzij de jeans stof matchen ze ook nog eens met elke outfit die je aanhebt en blijf je dus een echte fashionista! Wij mogen deze week twee exclusieve ByKay draagzakken weggeven uit de nieuwe collectie. Een must have voor elke ouder! 

Heel veel ouders zitten op dit moment thuis met hun kinderen. Dat kan heel gezellig zijn, maar op sommige momenten ook heel druk. Zeker als je nog kleine kindjes hebt. De ByKay draagzakken maken het leven een stukje gemakkelijker. In de draagzak draag je je baby’tje gemakkelijk rond. En hopelijk loop je ook weer snel buiten met deze mooie draagzak.

Wat kun je winnen?

Twee gelukkige personen kunnen een exclusieve, gerecycleerde ByKay draagzak winnen uit de ByKay No Waste Collection – Jeans Edition.

De opstart en groei van ByKay

Kay Poelen is het creatieve brein achter ByKay. Ze begon met haar eigen onderneming tijdens haar derde zwangerschap. Daarvoor gaf ze regelmatig eigengemaakte draagdoeken cadeau aan haar vriendinnen tijdens of na hun zwangerschap. Dankzij de vele positieve reacties besloot ze om er meer mee te gaan doen. De visie van ByKay is dat er voor iedereen een geschikt draagsysteem is, met oog op maat, vorm en print.

Het bedrijf van Kay heeft zich ondertussen al flink uitgebreid en zo ook het assortiment van producten. Er zijn verschillende doeken, zakken en systemen verkrijgbaar in een variatie aan maten, kleuren en draagopties. Van rekbare en geweven draagdoeken tot Mei Tai’s en van Ringslings tot fijne draagzakken met het click & go principe. Daarnaast is er de AQUA-collectie, die ook bij het zwemmen en douchen de mogelijkheid biedt om je baby veilig mee te nemen.

Afegelopen jaar won ByKay met drie van hun designs; de ‘Click Carrier Classic’, de ‘Stretchy Wrap Classic’ en de ‘Click Carrier Reversible’ de German Design Awards voor ‘Excellent Product’.

De kenmerken van de ByKay No Waste Collection – Jeans Edition

  1.    Een stevige stof gemaakt van hergebruikte spijkerbroeken
  2.    Ergonomische draagzakken
  3.    Makkelijk in gebruik
  4.    Comfortabel voor ouder en baby
  5.    Elk exemplaar is uniek en door Kay zelf ontworpen
  6.    Je kunt je favoriete jeans inleveren, waar je eigen gepersonaliseerde draagzak van kan worden gemaakt
  7.    Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel: plastic soup foundation!

Ben jij ook tot over je oren verliefd geworden op deze draagzakken en het mooie doel wat erachter schuilt? Dan kunnen wij jou misschien heel gelukkig maken!

Win!

Wat moet je nu doen om een unieke en gerecycleerde ByKay draagzak te winnen? Like de Facebook pagina van ByKay, volg hun Instagram pagina en vertel ons in een berichtje in de comments waarom jij een draagzak wilt winnen. Veel succes!

Vind meer uitleg over de ByKay draagzakken en ervaringen van andere mensen terug op hun website.

Wil je meer te weten komen over het project dat deze onderneming steunt? Bezoek dan de website van plastic soup foundation!

 

ByKay draagzakken

wordpress Win een exclusieve ByKay draagzak voor je kleintjeWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF