fbpx

Win een complete outfit van HER

Kan jouw kledingkast wel wat mooie nieuwe items voor de koudere dagen gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We mogen deze week namelijk een complete look van HER weggeven. Lees snel verder om erachter te komen uit welke items deze outfit bestaat en hoe je kans kunt maken om te winnen!

Wat kan je winnen?

Wij geven 1x een complete outfit van HER t.w.v €686,- weg.

De outfit bestaat uit:

Over HER

HER is een modemerk gemaakt voor hedendaagse vrouwen. Het merk biedt luxueuze garderobe-essentials, kwalitatieve basics en verfijnde statement-pieces. Met een sterke focus op details en maatwerk levert HER authentieke ontwerpen en originele silhouetten.

HER combineert tijdloze vormen met het moderne perspectief. Geïnspireerd door het idee dat de juiste kledingkeuzes vrouwen zelfvertrouwen kunnen geven, streeft HER ernaar haar vrouwelijke klanten sterker te maken door middel van comfortabele, elegante, hoogwaardige, innovatieve garderobe-essentials.

HER is een veelzijdige vrouw; net als jij is ze een rolmodel, een moeder, een harde werker, een vriendin, een veranderaar, een ondernemer en een inspiratiebron.

HER can be you

Shop hier meer kleding van HER

Meedoen?

Wil jij graag een complete outfit van HER winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @hercanbeyou op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat ons weten waarom jij een complete outfit van HER wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HER (@hercanbeyou)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF