fbpx

WIN een bodypakket van Crema de Ibiza

De warme zon in je gezicht, de zilte zeewind door je haren en je voeten in het zand terwijl je kijkt naar de zonsondergang. Ibiza… De plek waar je ultiem kunt genieten en kunt ontsnappen aan het drukke stadsleven. Maar wat nou als je dit gevoel mee naar huis kunt nemen? Wij mogen deze week 3 bodypakketten weggeven van Crema de Ibiza. Check snel hoe je deze kan winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3 keer een boddypakket weggeven van Crema de Ibiza, t.w.v 92,85 euro!

In het pakket zit:

  • De body mind & soul mist
  • De wet body oil
  • De for every body wash

homepage crema de ibiza wet body oil 02 WIN een bodypakket van Crema de Ibiza IMG 1475 WIN een bodypakket van Crema de Ibiza IMG 1456 WIN een bodypakket van Crema de Ibiza IMG 1380 WIN een bodypakket van Crema de Ibiza

Over Crema de Ibiza

“Ibiza in a bottle” was het idee van visagiste Margaret toen zij een aantal dagen voor haar vertrek terug naar Nederland zich afvroeg hoe ze het heerlijke gevoel van Ibiza mee naar huis zou kunnen nemen. Met haar favoriete eiland in gedachten, ontwikkelde ze Crema de Ibiza; een vegan skincare lijn die zorgt voor een full-blown experience voor mind, body en soul.

Dankzij speciale ingrediënten zoals druivenpitolie en granaatappel olie trekken de 6 producten van Crema de Ibiza snel in en voelt je huid weer soepel, gehydrateerd en zacht aan. Of je nou de “wet body oil” gebruikt of de “for every body wash”, je huid zal je gegarandeerd dankbaar zijn!

Wees niet alleen lief voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Alle producten van Crema de Ibiza zijn vegan en cruelty free. Dat betekent géén palmolie en géén proefdieren. Wél 100% natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor de aarde, zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten.

Dat in combinatie met de voedende ingrediënten en een heerlijk, speciaal ontwikkeld, all natural parfum, geven je het magische Ibiza gevoel in handen.

Benieuwd naar de producten van Margaret? Neem hier dan een kijkje!

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om je zelf te verwennen? Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij dit graag wilt winnen. Veel succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF