fbpx

Winnen op Woensdag: win een paar slippers van Ipanema

De zomer staat voor de deur. Het seizoen waarin slippers niet weg te denken zijn. Met de nieuwe Ipanema collectie vier je de zomer met verrassende combinaties van stijlen en details. Of je nu van een minimalistisch design houdt, of juist weg bent van uitgesproken modellen: Ipanema heeft voor ieder wat wils. Goed nieuws: deze week geven wij 4x een paar slippers weg. Met welke slipper ga jij deze zomer vieren?

Wat kan je winnen?

Deze week geven wij 4x een paar slippers naar keuze van Ipanema weg. De waardes variëren tussen €27,99 en €36,99.

Over Ipanema

Ipanema is er voor alle zomerse momenten. Van een strandbezoek aan de Mediterrane kust tot een easy fit voor thuis. Ipanema geeft je de vrijheid je eigen unieke identiteit uit te drukken en stevig in je slippers te staan, waar je ook naartoe gaat. Met de nieuwe Ipanema collectie vier je de zomer met verrassende combinaties van stijlen en details. Of je nu van een minimalistisch design houdt of juist weg bent van uitgesproken modellen: Ipanema heeft voor ieder wat wils deze zomer. Jouw slippers zijn altijd even comfortabel, stijlvol én duurzaam.

Meedoen?

Wil jij graag een paar slippers van Ipanema winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @ipanema_nl op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een paar slippers wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF