fbpx

WIN: 5×2 toegangskaarten voor Margriet Winterfair 2019

Heb jij ook al zo’n zin in de feestmaand? Want van 22 t/m 28 november viert Margriet in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest voor iedereen. En jij kan er bij zijn! Wij mogen namelijk 5×2 kaarten weggeven voor dit betoverende feest: Margriet Winterfair 2019.

Leuker kunnen je feestdagen niet beginnen

Ontelbaar veel lichtjes, besneeuwde pleintjes en typische kerstmarktkraampjes: Margriet Winterfair is dé plek om in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit! Kom gezellig shoppen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, fantastische modeshows bijwonen en heerlijk eten. Beleef het feestdagengevoel en doe inspiratie op om je huis in de feestsfeer te brengen.

winactie margriet winterfair

Op Margriet Winterfair vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Het is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit!

WINNEN

Wil jij kans maken op 5×2 toegangskaarten voor dit magische winterfeest? Reageer dan onder ons Facebook of Instagram bericht en laat weten waarom en met wie jij hier graag naartoe zou willen, en wie weet ben jij er bij!

Maak gebruik van de korting

Mocht jij nou zeker willen weten dat jij dit jaar aanwezig bent bij het gezelligste winterfeest van het jaar? Maak dan gebruik van 4 euro korting op het toegangsticket inclusief tassenstalling & programmaboekje en geniet van al het moois dat Margriet Winterfair te bieden heeft.

Laat je betoveren tijdens het leukste overdekte winterfeest van Nederland van 22 t/m 28 november in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

De winnaars worden op 1 november 2019 bekend gemaakt.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF