fbpx

WIN: 4x Pizzarette Keep Warm t.w.v. €79,00

Wil jij het dit jaar met de feestdagen even helemaal anders doen? Dit keer niet gourmetten of ergens uiteten, maar gewoon heerlijk thuis? Dat kan! Want wij mogen 4x een Pizzarette weggeven t.w.v. €79,00. Iedereen kan zijn eigen mini-pizza’s bakken en beleggen naar eigen smaak. Ze zijn snel klaar en ook nog eens super lekker! Dit is nog eens pizza eten op een speciale manier.

Pizzarette Keep Warm

Met de Pizzarette Keep Warm van Emerio bakt iedereen zijn eigen mini-pizza’s, gewoon aan tafel, gezellig met zijn allen, binnen 5 tot 7 minuten gaar. De bovenkant van de koepel is geschikt voor het warm houden van de pizza of het grillen van heerlijke bruschetta’s. Dankzij de bakplaat met een antiaanbaklaag, kun je pizza’s direct op de bakplaat bakken voor een nog beter bak resultaat.

pizarette 1 WIN: 4x Pizzarette Keep Warm t.w.v. €79,00

WINNEN

Wil jij dit jaar gezellig met de hele familie of al je vrienden mini-pizza’s maken met deze Pizzarette? Laat ons dan onder ons Instagram– of Facebook bericht weten met jij graag wilt pizzaretten en wie weet vier jij deze kerst helemaal anders.

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF