fbpx

WIN: 2-daagse training om te leren luisteren naar je intuïtie en ‘innerlijke stem’

Op zaterdag 6 en zondag 7 april organiseert Mindvalley Nederland de ‘Mindvalley Intuition Training’ in Amsterdam. Tijdens dit seminar leren deelnemers om hun intuïtie te trainen en naar hun ‘innerlijke stem’ te luisteren. Wij mogen 1 ticket t.w.v. €444,- weggeven!

De gedachte achter de training in het kort: als je leert hoe je gebruik kunt maken van je intuïtie, is het een bron van ideeën en inspiratie en word je niet langer beïnvloed door stemmen van buitenaf die je vertellen wie of wat je zou moeten zijn.

De Mindvalley Intuition Training is eerder gegeven in Tallinn en Los Angeles. Op zaterdag 6 en zondag 7 april vindt het seminar voor de derde keer plaats, ditmaal in Amsterdam.

Programma

De training begint beide dagen om 9.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Is deze training jou op je lijf geschreven? Hier vind je meer informatie.

Winactie

Wil jij zaterdag en zondag bij deze ‘Mindvalley Intuition Training’ aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie naar winactie@wendymultimedia.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF