fbpx

WIN: 1x LINJA pumps t.w.v. €289!

Heb jij ook vaak last van pijn in je voeten na een hele dag gelopen te hebben op hakken? Dan hebben we voor jou goed nieuws: wij geven 1x LINJA pumps weg t.w.v. €289! Deze pumps zijn de sneakers onder de hoge hakken, want je kunt er zelfs een halve marathon op lopen. Het is zo’n comfortabele pump dat vrouwen er minstens twee keer zo lang op lopen dan zij normaal gesproken op hakken zouden lopen. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in meer dan 125 kleuren, twee hakhoogtes en verkrijgbaar vanaf maat 34 t/m 43 en alle halve maten hier tussenin!

Over LINJA

LINJA is de ultieme pump die het beste van verschillende werelden samenbrengt: handgemaakt in Italië en geïnnoveerd door experts zoals een orthopedisch schoenmaker en ervaringsdeskundigen: vrouwen die veel op pumps lopen. LINJA heeft een unieke pasvorm en het voelt alsof je op wolken loopt. Het ontwerp is zo gemaakt dat het iedere voet slanker maakt, elk been optisch langer maakt en de hak voelt lager aan dan dat hij is. Dit komt doordat lichaamsgewicht meer verdeeld wordt over de hele pump en er dus minder druk ontstaat op de bal van de voet. Het is daarom ook niet verrassend dat talloze BN’ers al fan zijn van LINJA, zoals Eva Jinek, Dionne Stax, Cécile Narinx, Daphne Bunskoek, Sandra Schuurhof en nog vele andere.

Wil je kans maken op deze mooie pumps van LINJA? Reageer dan onder onze Facebook of Instagram bericht en vertel waarom jij deze pumps wilt winnen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF