fbpx

Fotowedstrijd van Prins Petfoods: wie heeft het leukste snuitje?

Prins Petfoods en WENDY sloegen de handen ineen en riepen de WENDY-lezeressen op de allerleukste foto van hun hond of kat in te sturen. De leukste snuitjes maken kans hét Prins-model van 2020 te worden! Bekijk hoe juryleden Nicolette Kluijver, Edsilia Rombley, Sita, Martin Gaus en branding director Iris Diepeveen van Prins Petfoods beslissen wie hun favoriet is! Volgende week maken we de winnaar bekend.

Het leukste snuitje wordt een jaar lang het gezicht van een Prins campagne in 2020. Het huisdier is dan te zien op onder meer social media, in marketinguitingen in dierenspeciaalzaken, op de Prins-website en op een van de Prins-verpakkingen.Naast eeuwige roem krijgen de winnaars een canvas van de mooiste foto, een persoonlijke rondleiding bij Prins inclusief een voedingsadvies op maat en een verwenpakket voor hond of kat.

                         

Wie Prins is

Prins Petfoods is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar 100% natuurlijke voedingen voor honden en katten maakt. Van brokjes tot blikjes en van buiten de koeling houdbare worst tot diepvries vers vlees, voor ieder dier is er een gezonde maaltijd op maat. Zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Prins producten zijn onder meer te koop via de dierenspeciaalzaak en online.

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF