fbpx

Wendy’s outfit – Wie van de drie (afl. 6)

Het programma Wie van de drie is alweer een tijdje terug op tv met Wendy als presentatrice. Een programma waarin drie personen beweren een en dezelfde persoon te zijn. Aan het panel de taak te raden wie de echte is. Afgelopen zondag zijn we al weer aangekomen bij de 6e aflevering, en wat zag Wendy er weer stoer uit! Lieve, de styliste van Wendy, deelt met ons de details. 

Dit droeg Wendy bij Wie van de drie

outfit wie van de drie afl 6 Wendy's outfit - Wie van de drie (afl. 6)

Laarzen: Bronx Oorbellen: Yehwang T-shirt: Anine Bing Blazer: Elisabetta Franchi Jeans: Voorwinden

Lees de blog van Lieve over Wendy’s outfit: ‘een Levi’s jeans, een aanvulling voor je garderobe, de 501 is mijn favoriet.’

Ik krijg als stylist van Wendy ontzettend veel vragen wat Wendy in de uitzendingen draagt. Dit deel ik natuurlijk heel graag met jullie! In deze aflevering draagt Wendy een Levi’s jeans, een aanvulling voor je garderobe, de 501 is mijn eigen favoriet.

Hierbij draagt ze een IT-shirt van Anine Bing. Een IT-shirt is een statement tshirt, Anine Bing is hier een top merk voor!

Het t-shirt combineren we met een mooie blazer van Elisabetta Franchi.

De laarzen zijn van Bronx, een zwarte basic cowboy laars die je overal mee kunt combineren.

Natuurlijk mogen de sieraden niet ontbreken, Wendy draagt graag een oorbel. Deze heeft een extra detail met gekleurde glitter steentjes.

Liefs Lieve XXX
Manon Meijers Styling

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF