fbpx

Wendy’s Outfit – Wie het laatst lacht (Afl. 2)

Wendy is weer terug met het programma Wie het laatst lacht. BN’ers en een heleboel onbekende Nederlanders bevinden zich weer in de meest vreemde, onverwachte, en soms bizarre situaties. Afgelopen zaterdagavond was de tweede aflevering alweer te zien op SBS6. Haar stylist Lieve vertelt vanaf nu twee keer per week over de outfits die Wendy draagt.

Dit droeg Wendy bij Wie het laatst lacht

f08efa23 68fd 4486 8889 83234b2534b4 Wendy's Outfit - Wie het laatst lacht (Afl. 2)

Riem: Zadig&Voltaire Blouse: Mango Broek: Ibans Schoenen: Toral

Lees de blog van Lieve over Wendy’s outfit: ‘Ik vind het altijd leuk om te mixen met merken uit verschillende prijs categorieën’

Mijn Instagram en inbox ontploft met vragen waar deze outfits elke keer vandaan komen. En dit wil ik als stylist van Wendy natuurlijk graag met jullie delen!

Wendy draagt een leren bootcut broek van het merk Ibana, een Nederlands leermerk met de mooiste key items. Dit combineren we met een zijden blouse van Mango.

Ik vind het altijd leuk om te mixen met merken uit verschillende prijs categorieën, zoals hier dus gebeurt. De zwarte riem met zilveren studs is van Zadig & Voltaire te koop bij de Bijenkorf, ook leuk met een jurkje of om je outfit een extra touch te geven.

De laarsjes die Wendy draagt hebben een hele fijne hak met mooie punt neus en zijn van Toral. Heel fijn onder een flarden broek.

Succes met shoppen!

Liefs Lieve XXX
Manon Meijers Styling


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF