fbpx

Wendy’s Choices By June: Landhuis Bona Vista

In een rustige buitenwijk van Willemstad én dichtbij Mambo Beach ligt nog zo’n mooie kleinschalige accommodatie van By June: Landhuis Bona Vista. Het gastvrije koppel Sander en Linda zorgt hier voor een onvergetelijk verblijf op Curaçao. En je zit om de hoek bij Caribbean Chef Helmi Smeulders dus zo’n leuke ‘cooking class’ die Wendy gedaan heeft, is zo geregeld!

Landhuis Bona Vista

Zodra je door de poort van het oude landhuis Bona Vista stapt, waan je je in een rustgevende oase. Verborgen achter bomen, en met een geschiedenis die teruggaat tot 1781, is deze plek nu een gezellig klein vakantiecomplex met zes knusse appartementen. Perfect voor twee tot vier personen, elk appartement is geschilderd in een vrolijke gele kleur en heeft een compleet uitgeruste keuken, inclusief een Nespresso koffiemachine.

In het midden van het complex is een gezamenlijk zwembad, bijzonder doordat het gevuld is met bronwater. Een verborgen bron onder de accommodatie vult het zwembad met dit frisse, heldere water.

Ook leuk om te weten: je kunt er met een groep tot 16 personen terecht en dan hebben jullie het hele landhuis complex helemaal voor jezelf!

Klik hier voor meer informatie.

Houd het YouTube kanaal in de gaten voor meer video’s van Wendy x By June op Curacao!

By June

By June focust zich vooral op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn inclusief huurauto zodat jij tijdens je vakantie, in je eigen ritme, de omgeving kunt ontdekken. By June biedt vakanties op zonnige bestemmingen als Griekenland, Spanje, Portugal en Bonaire. En uiteraard Curaçao!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF