fbpx

Wendy’s Choices By June: Caribbean Cooking Class op Curaçao

Wil je tijdens je verblijf op Curaçao iets leren over de Caribische keuken, dan is een Caribbean Cooking Class een echte aanrader. Ook Wendy ging ervoor en heeft een heerlijke ceviche van koraalduivel bereid!

Caribbean Cooking Class

Tijdens een Caribbean Cooking Class van chef Helmi Smeulders kook je met de kleurrijke en smaakvolle ingrediënten die op Curaçao te vinden zijn. Je leert van alles over eetbare bloemen, kokosnoten, de verschillende kleuren bakbananen en hoe je gemakkelijk een mango snijdt of hoe je zelf ‘spicy sea salt’ kunt maken. Na het koken, in een groep met maximaal 12 personen, is het tijd om te genieten van alle gemaakte gerechten tijdens de lunch op het terras met bijpassende wijnen. Deze kookles vindt 3 tot 6 keer per maand plaats.

Chef’s Table

Je kunt ook bij Caribbean chef Helmi thuis in de keuken eten en genieten van een ‘fine dining’ ervaring. Twee keer per maand gaat Helmi samen met haar assistent Raylison helemaal los met lokale ingrediënten en verwerkt ze dit in een heerlijk 4-gangen diner met amuses en bijpassende wijnen voor maximaal 18 personen.

Leer Caribbean chef Helmi kennen

Houd het YouTube kanaal in de gaten voor meer video’s van Wendy x By June op Curacao!

By June

By June focust zich vooral op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn inclusief huurauto zodat jij tijdens je vakantie, in je eigen ritme, de omgeving kunt ontdekken. By June biedt vakanties op zonnige bestemmingen als Griekenland, Spanje, Portugal en Bonaire. En uiteraard Curaçao!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF