fbpx

Wendy is op zoek naar een stagiaire vormgeving

STAGE ALERT! Zou jij wel stage willen lopen bij wendyonline.nl, het platform van Wendy van Dijk? En incidenteel willen meewerken aan de Wendy-specials? Wij zijn per 1 februari op zoek naar een vormgeving stagiaire. Is het jouw passie om mooie video’s te maken en de beste vormgeving neer te zetten? Volg jij alle social media op de voet en gaat jouw hart ook sneller kloppen van veel likes en hoge bereikcijfers? Dan is WENDY op zoek naar jou! Vanaf 1 februari (in overleg eerder/later) hebben we plaats voor één vormgeving stagiaire voor een periode van 5 tot 6 maanden. 

Met haar allround platform en met haar specials, die vier keer per jaar uitkomen, wil Wendy van Dijk Nederlandse vrouwen bij de hand nemen in hun zoektocht naar geluk en gezondheid. Wendy motiveert en inspireert en wil helpen om vrouwen in hun kracht te zetten door het delen van levensechte verhalen.

Waar houd jij je mee bezig als vormgever?

* Elke week maak jij samen met je collega’s de online weekplanning. Welke social media posts kunnen we bedenken? Bijvoorbeeld een animatie of misschien hebben we nog mooie foto’s in ons archief. Je houdt bij wat andere bekende Nederlanders posten en kijkt of we hier iets mee willen doen.

* Voor de posts en story’s ben jij verantwoordelijk. Dit houdt in dat jij nauw contact hebt met je collega’s om te sparren over het plaatsen van foto’s.

* Het komt vaker voor dat jij de hoofd vormgeving mag ondersteunen bij een videoshoot, bijvoorbeeld bij de covershoot van onze specials of bij het maken van video’s van geïnterviewden voor onze levensechte verhalen.

Herken jij jezelf hierin?

  • Jij studeert een creatieve opleiding op MBO of HBO
  • Het liefst scrol jij de hele dag op sociale media, als Instagram en Tiktok
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve houding
  • Je hebt ervaring met Adobe programma’s
  • Je hebt (basis)kennis met filmen en editen

Interesse? Stuur een mail naar sissi@wendymultimedia.nl

Wat bieden wij?
  • Een uitdagende stage binnen een groeiend bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Je bent een volwaardig onderdeel van het team
  • Je ontvangt een vergoeding van €300
  • Wij werken twee dagen per week op kantoor in Amsterdam en drie dagen per week vanuit huis

Toch meer geïnteresseerd in een stage marketing of een stage op de tekst redactie? Ook dat is mogelijk!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF