fbpx

Wendy is op zoek naar een stagiaire communicatie!

STAGE ALERT! Zou jij wel stage willen lopen bij wendyonline.nl, het platform van Wendy van Dijk? En incidenteel willen meewerken aan de Wendy-specials? Wij zijn per september op zoek naar een stagiaire (marketing en) communicatie. Is het jouw passie om goede artikelen te schrijven? Ben jij goed in het bedenken van leuke win acties en kun jij je goed inleven in onze lezeressen om zo een perfecte nieuwsbrief in elkaar te zetten? Volg jij alle social media op de voet en gaat jouw hart ook sneller kloppen van veel likes en hoge bereikcijfers? Dan is WENDY op zoek naar jou! Vanaf 1 september hebben we plaats voor een stagiaire voor een periode van 6 maanden. 

Met haar platform en specials, die vier keer per jaar uitkomen, wil Wendy van Dijk Nederlandse vrouwen bij de hand nemen in hun zoektocht naar geluk en gezondheid. Wendy motiveert en inspireert en wil helpen om vrouwen in hun kracht te zetten door het delen van levensechte verhalen.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Waar houd jij je mee bezig als communicatie stagiaire?

* Samen met je collega’s bespreek je op maandag de online weekplanning, hierin bedenk jij vast wat interessant is om die week mee te nemen in de nieuwsbrief. Wekelijks maak jij namelijk de nieuwsbrief en op woensdag zorg jij dat er een leuke win actie online komt. Heb jij nog leuke ideeën voor een artikel of post? Laat dat hierin dan vooral horen!

*Je ondersteunt de marketing en communicatieafdeling, ontplooit ook eigen acties en voert deze uit. Je maakt binnen je stage kennis met verschillende commerciële vaardigheden en krijgt veel verantwoordelijkheid. Zo beheer je samen met je collega’s alle social media kanalen, je zorgt samen voor een constante flow aan leuke goede content en weet deze te monitoren. Hebben we een leuke samenwerking staan en hoort hier een leuke blog/artikel bij? Dan weet jij precies hoe we dit in elkaar kunnen zetten!

*Daarnaast zul je ook ondersteunen bij MONSTYLE, het mode- beauty en lifestyle platform van Wendy Multimedia. Een volledig andere doelgroep maar ook heel leuk om eens kennis mee te maken! Weet jij leuke influencers aan ons te koppelen of een leuke blog over de laatste trends te schrijven? Alles kan en mag!

Profiel werknemer communicatie

  • Jij studeert communicatie of marketing & communicatie aan een HBO of universiteit
  • Je houdt van schrijven en weet hoe je een artikel interessant en goed leesbaar maakt, ook op het gebied van commerciële artikelen weet jij een goede invalshoek te bedenken
  • Je kan je goed inleven in een bepaalde doelgroep en kunt goed schakelen tussen verschillende doelgroepen
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een pro-actieve houding
  • Als je ook nog verstand hebt van marketing is het helemaal fijn!

Wat bieden wij

  • Een uitdagende stage binnen een groeiend bedrijf
  • Je bent een volwaardig onderdeel van het team
  • Je ontvangt een vergoeding van €300 + telefoonkosten
  • Wij werken deels vanuit huis en zodra de corona-situatie het toelaat zullen we ook regelmatig samenkomen op kantoor in Amsterdam of Vinkenveen

Interesse? Stuur een mail naar Boya Schevers via boya@wendymultimedia.nlWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF