fbpx

Welk huidtype heb jij? Doe de test en find out!

Niets is er zo vervelend als verbranden door de zon! Herken je dat? Je bent je vergeten in te smeren met een goede beschermingsfactor waardoor je er nu uitziet als een fel rode krab. Oeps… Verbranden is erg slecht voor je huid. Het is daarom slim om dit voor te zijn en je goed voor te bereiden.  Misschien heb je de verkeerde factor zonnebrand gebruikt? Doe de test en kom erachter welk huidtype jij hebt.

Eindelijk is de lente echt aangebroken! Deze week stijgen de temperaturen en kunnen we veel zon verwachten. Maar of je nou een wijntje drinkt op het terras, gaat wandelen in het park of op het strand gaat liggen, onderschat de lentezon niet. Hoe kort je je huid ook blootstelt aan de zon, elk zonnestraaltje heeft effect. Het is belangrijk om je goed in te smeren met een crème. Ga voor een sun protection factor, het liefst een half uur voor je de zon in gaat.

Ook verbranden in de lentezon

Wist je dat verbranding verder niets te maken heeft met de warmte van de zon, maar met de sterkte van de uv-straling die de aarde bereikt? Deze hoeveelheid uv wordt uitgedrukt in zonkracht. Volgens het KWF is er een krachtige zon gemeten, wat betekent dat je huid binnen no time verbrandt.

Welk huidtype heb jij? Doe de test!

Heb jij een huid die snel verbrandt of heb je juist snel een bruin kleurtje te pakken? En heb jij altijd een fles anti-zonnebrand paraat of vergeet je het weleens?

Hoe kort je je huid ook blootstelt aan de zon, elk zonnestraaltje heeft effect! Dus is het belangrijk om je goed in te smeren met een crème met een sun protection factor, liefst een half uur voor je in de zon gaat.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF