fbpx

Vrouwen (staan) op eerste plaats bij Liv Cycling 

Bij Liv staat de vrouw centraal en op de eerste plaats bij alles wat we doen. Elk frame dat we ontwerpen, elk onderdeel dat we kiezen en elk onderdeel dat we ontwerpen. We willen dat jouw fietservaring op onze fietsen vanaf de allereerste rit perfect is. Op het moment dat ze geen fietsen en uitrusting kon vinden wat haar goed paste wist Giant Group voorzitter Bonni Tu dat ze niet de enige was. Daarom richtte ze Liv Cycling op, ‘s werelds eerste uitgebreide fietsmerk voor vrouwen. Liv investeert 100% van onze middelen in het ontwerpen van fietsen, componenten en accessoires die de pasvorm, de prestaties en het plezier van iedere rit optimaliseren – van het woon-werkverkeer tot een rit in het weekend met de familie, of voor een uitdagende technische singletrack tot een mooie toertocht op weg. 

Samen fietsen

We werken samen met onze atleten en ambassadeurs om het wielrennen van vrouwen te ondersteunen, door middel van coaching, clinics, ritten, races, evenementen en andere mogelijkheden voor vrouwen om vaardigheden en ook vriendschappen op te bouwen.

De Allure E+

De Liv Allure E+, de perfecte e-bike voor het comfort en het genot van recreatief rijden en voor wie een elegante oplossing wil voor zowel dagelijks gebruik als een fietstocht in het weekend. City Comfort: Geniet van een scala aan comfortfuncties die het gemakkelijk maken om door de stad te cruisen, waaronder een verstelbare geveerde zadelpen, een lagere instap, een ‘rechtop’ rijpositie en brede banden.

pwa2305255088 Vrouwen (staan) op eerste plaats bij Liv Cycling 

De Allure

Doordeweeks met de fiets naar het werk en in het weekend een heerlijke fietstocht? Het kan allemaal met deze veelzijdige lichtgewicht toerfiets, de Allure. Veelzijdige toerfiets: Door het lichte gewicht en de onderhoudsarme beltdrive is deze toerfiets ideaal voor zowel dagelijks als recreatief gebruik. Lichtgewicht frame: Dankzij het lichtgewicht ALUXX aluminium frame is geen heuvel te veel voor deze sportieve fiets. Remsysteem: De hydraulische schijfremmen bieden betrouwbare en voorspelbare remprestaties onder alle omstandigheden.

Klaar om de fiets te pakken?

Start jouw fiets avontuur met een deelname aan de Wendy & Leontien Ladies Ride op 2 juli 2023! Of je nu een oude omafiets hebt of een snelle sportfiets, dat maakt niet uit. Fiets op eigen gelegenheid (met of zonder ervaring) een van de routes die zijn uitgestippeld. Klik hier voor meer informatie over de Ladies Ride.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF