fbpx

Vier de liefde! De beste datingtips voor jou op een rijtje!

Het is bijna zover: Valentijnsdag! Verras je liefde met een van deze unieke en romantische dates!

 

Hotstone massage

Heb je zin in een ontspannen date die ook nog eens gezond is voor je lichaam? Dan is de hotstone massage misschien iets voor je Valentijns date!

Deze massage met hete basaltstenen is enorm populair. De warme stenen worden op de energiestromingen van je rug gelegd en dit zorgt ervoor dat de balans tussen je geest en lichaam herstelt. Ook helpt de massage om je bloedcirculatie te verbeteren en om de afvalstoffen van je lichaam af te voeren. Enorm ontspannend en gezond voor je lichaam, maar ook ontzettend leuk als date tip voor Valentijn!

 

Flirten achter het stuur

Een heerlijke middag op een milieuvriendelijke scooter van NIU rondrijden in de mooiste straten van jouw favoriete stad. Stippel met je date een route uit en ga samen de stad verkennen. Stop op je favoriete plekjes, maar zodra je weer gaat rijden houd je dan vooral stevig aan elkaar vast.

De deelscooters van NIU zijn overal te vinden en ze zijn ook nog eens elektrisch. Twee vliegen in een klap! Zodra de date voorbij is, kun je elkaar makkelijk thuis afzetten en hoeft de scooter ook niet in je voortuin te staan. Zet hem neer op een punt, en het volgende verliefde stel kan hem weer meenemen!

Neem vooral een kijkje bij de NIU scooters.

 

Rondleiding Chocoladefabriek

Ben jij ook zo gek op chocolade? En ben je altijd al benieuwd geweest hoe die lekkere chocoladereep gemaakt wordt?

Op Valentijnsdag kun je bij de chocolatemakers in Amsterdam een kijkje nemen in de duurzame chocoladefabriek. Jij en je date worden meegenomen in de wereld van chocolade. Je krijgt een rondleiding en je gaat heel het proces van de cacaoboer tot aan de reep beleven. Uiteraard kun je aan het einde van de rondleiding de heerlijke duurzame chocolade proeven en je krijgt ook een puur liefde reep mee naar huis.

Op de site van Chocolatemakers  kun je alles vinden! 

 

Wandeldates

Met deze koude winterdagen hoef je echt niet binnen te zitten voor een leuke Valentijndate. Ga lekker samen wandelen en onderweg warme chocomelk drinken of lekker lunchen in een tentje dat je onderweg tegenkomt. De Matchmaker heeft  7 hele leuke Valentijnwandelroutes in Utrecht op een rijtje gezet!

Wij hebben zelf laatst ook een leuke stadswandeling gemaakt door Amsterdam. Ook echt een aanrader voor Valentijnsdag!

Bekijk onze standswandeling in Amsterdam

 

Openluchtbioscoop

Geniet met je date in de buitenlucht van jullie favoriete film! Neem een warme deken, je Ipad, favoriete snacks en drinken mee. Kies een park uit en de date kan beginnen. Leg een deken neer, speel de film af en kruip lekker tegen elkaar aan onder het genot van lekker eten en drinken.
Een romantische date hoeft helemaal niet duur te zijn en kan je al heel makkelijk doen met de dingen die je in huis hebt.

Tip: S ’avonds komen de mooiste sterren tevoorschijn. Ga samen met je date een vallende ster spotten of ga sterrenbeelden en planeten zoeken met de app: Sky Map.

 

Vuurkorf

Laat nog meer vuur van je date afspatten!

Bouw samen een vuurkorf met je liefde. Geniet samen van de vlammen en hitte onder het genot van een heerlijke wijn met kazen erbij. Zet lekker rustgevende muziek op en geniet van elkaar.

Tip: Je kunt ook tijdens de vuurkorf een wijnproeverij houden. Daag jezelf en je date uit en proef verschillende wijnen. Leuk voor de variatie en misschien word je wel verliefd op een nieuwe combinatie!

Wijnproeverijbox  heeft speciale wijnproeverij boxen samengesteld voor Valentijn!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF