fbpx

Ga op op ontdekkingstocht door Amsterdam met De Stadswandeling 020!

Het redactieteam van Wendy Online mocht afgelopen week een heerlijke stadswandeling maken door Amsterdam. Nu zijn wij enorm fan van wandelen, maar maakt De Stadswandeling 020 er pas echt een feestje van. We hadden een fijne route, heerlijke gerechtjes en leuke quizen om te spelen tijdens onze wandeling. 

We hadden afgelopen week perfect weer voor een wandeling door het centrum van onze hoofdstad. Wat een geluk! De Stadswandeling 020 had voor ons een route door het centrum uitgestippeld met 2 heerlijke stops. Onze eerste stop was bij Mr. Mokum. Een conceptstore waar je kunt genieten van de lekkerste broodjes, koffie en sapjes maar vind je er ook de meest originele, typisch Amsterdamse cadeaus, souvenirs, streetart en streetwear. Zij hadden voor ons een heerlijke brioche met roerei en een verse jus.

Na deze korte stop liepen we verder onze route en deden we een leuke pub-quiz over het stadsdeel waar we wandelde. En toen we net klaar waren was daar alweer stop 2 bij de brasserie van het Ambassade Hotel. Zij serveren Franse gerechten met een moderne twist. Wij kregen een heerlijke huisgemaakte crêpe met chocolade saus en een koffietje. Naar onze mening de perfecte afsluiter! We liepen nog een laatste stukje, tot we na 2 uur wandelen weer aan kwamen bij ons start punt. Allemaal met een energiek, fris en voldaan gevoel. Heerlijk om er zo even uit te zijn!

De Stadswandeling 020!

De Stadswandeling 020 is een uitgestippelde route van minimaal 2 uur (afhankelijk hoe vaak je stopt en hoe snel je loopt) die jou meeneemt langs de mooiste plekjes en leukste horecaondernemingen van Amsterdam. Je ontvangt een originele wandelroute, menukaart van de deelnemende horecaondernemingen, een pub-quiz over het stadsdeel waar je wandelt, wat leuke opdrachten & vragenlijsten om aan elkaar te stellen en natuurlijk de spelregels. Naast de wandelroutes hebben ze nu ook een blind-date route waar je misschien wel jouw perfecte match ontmoet.

Genoeg leuks om Amsterdam te verkennen tijdens deze koude maar gezellige dagen! Zo heb jij én een leuk uitstapje én support je in deze tijd jouw favoriete lokale horeca-spots.

Meld je aan!

Iedere week organiseert De Stadswandeling 020 verschillende unieke wandelingen & uitjes door diverse stadsdelen van Amsterdam om leuke wandelaars zoals jullie een verantwoord uitstapje te bieden. Wil jij er ook even tussen uit en genieten van de stad Amsterdam? Kies hier een van de routes.

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF