fbpx

Verwen jezelf op Valentijn met deze cadeaus

Elk jaar is het weer een opgaven om Valentijn cadeaus te verzinnen. Je wilt tenslotte duidelijk maken hoeveel jouw geliefde, vrienden of familie voor je betekenen. Dat verdienen ze! Maar wat dacht je van jezelf? Ook jij verdient je eigen liefde en dankbaarheid. Deze cadeau tips zijn dan ook geschikt voor jezelf of om te geven.

Hand & body giftset van Marie-Stella-Maris

Deze luxe giftset van Maria-Stella-Maris is dé eye-catcher voor in je badkamer of keuken. De handzeep reinigt mild en de bodylotion houdt de huid zacht en soepel. De perfecte combi voor een verwen moment voor jezelf! Ze hebben vijf verschillende geuren, maar voor Valentijnsdag kiezen wij natuurlijk voor No. 10 Rock Roses. Neem voor alle producten van Maria-Stella-Maris een kijkje op de website.

No 10 Rock Roses Hand Body Gift Set 1920x1920 1 Verwen jezelf op Valentijn met deze cadeaus

De Double-Coeurs collectie van Dinh van Double-Coeurs

In het teken van Valentijnsdag introduceert Dinh van Double-Coeurs unieke hartvormige creaties die symbool staan voor liefde en verbondenheid. Een unieke en prachtige collectie om cadeau te geven aan die goede vriendin of natuurlijk om jezelf cadeau te doen. Want dat verdien je! Bekijk nu de nieuwe collectie op de website van Dinh.

Dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertijs in Breda en Michelsen in Soest.

745 212 Verwen jezelf op Valentijn met deze cadeaus
845 212 CMJN R4 FACE Verwen jezelf op Valentijn met deze cadeaus

De Roomfragrance van SABON

In 2022 viert SABON haar 25-jarige bestaan en lanceren een geweldige collectie met de heerlijke iconiche geur van Patchouli Lavendel Vanille. Nu zijn het allemaal hele fijne producten, maar zijn wij van van de roomfragrance. De heerlijke geurstokjes geven jou echt even dat zen gevoel in huis. Ontdek de nieuwe collectie van SABON op de website.

32011100034 Aroma PLV 450ml Verwen jezelf op Valentijn met deze cadeaus

Calzedonia Valentijns panty

Ga je op pad met Valentijnsdag? Trek dan een panty aan van de Calzedonia Valentijns collectie. De collectie bestaat uit verschillende panty’s met patronen zoals hartjes, maar ook een tekst als “I Love You”. Perfect om te dragen tijdens een romantische avond uit met je geliefde. Ook bevat de collectie sokken: semi-transparant met een hartjes print om bijvoorbeeld te dragen in je loafers, of draag de warme sokken tijdens je stay-at-home date. Bekijk nu de nieuwe Valentijns collectie op de website van Calzedonia.

Calzedonia SS22 E400 DCZ0185079 FA scaled Verwen jezelf op Valentijn met deze cadeaus
Calzedonia SS22 E1495 MODC18204848 FA scaled Verwen jezelf op Valentijn met deze cadeaus
Make time for yourself 

Het boek Voor de Liefde van Elma van Vliet

Voor diegene die wel hun soulamte hebben gevonden. Dit is hét ultieme boek om samen in te vullen. De eerste keer dat jullie elkaar zagen, de vakantie die zo romantisch was dat het wel een huwelijksreis leek en grapjes die verder niemand begrijpt – of grappig vindt. Een relatie is een soort microcultuur die je samen deelt. Jullie liefde is een verhaal vol intense momenten, dierbare herinneringen, lieve (en soms minder lieve) woorden en dromen over later. Elma van Vliet speelt deze Valentijn voor cupido en helpt je om al dat vuurwerk te bundelen. Voor de Liefste is een mooi vormgegeven boekje dat je zelf vult met alles wat jullie relatie zo bijzonder maakt. Het meest rake en persoonlijke cadeau op Valentijnsdag voor de liefste persoon.

Het cadeauboek Voor de Liefste is exclusief via de boekhandel verkrijgbaar voor €12,99.

COVER VOOR DE LIEFSTE Verwen jezelf op Valentijn met deze cadeaus

Staat er een date op de planning, maar weet je nog niet wat je moet gaan doen? Lees dan hier onze Valentijns date tips!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF