fbpx

Trouwen? Dit is de populairste locatie!

Wendy’s verjaardagsfeestje en de lancering van het 25ste nummer van WENDY vierden we op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Zo’n droomlocatie waar je spontaan plannen krijgt om te trouwen of een ander feest te vieren.

Romantische sfeer

Zie je jezelf al in je witte jurk op het bordes staan? Een prachtig gerestaureerd kasteel, gelegen in de bossen van Hilversum en Baarn, op een landgoed van 19 hectare. Romantischer kan bijna niet. Niet voor niets werd Kasteel De Hooge Vuursche in 2018 opnieuw uitgeroepen tot populairste trouwlocatie in Nederland door de toonaangevende site Toptrouwlocaties. Het mooie is dat het kasteel met de in terrasstijl aangelegde tuin nog de authentieke romantische sfeer heeft, maar dan met een eigentijds en warm interieur in natuurlijke kleuren.

https://www.instagram.com/p/Bsx-5SYhrnk/?utm_source=ig_web_copy_link

Bijzonder

Tien jaar geleden liet Event Company, de huidige eigenaar, het kasteel volledig renoveren. Nu beschikt het over een Koetshuis midden in het bos, met zes vergader- ruimtes. De negentien hotelkamers en verschillende evenementenruimten bevinden zich in het kasteel. Niet alleen voor bruiloften is dit een toplocatie, ook voor het geven van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een bijzonder verjaardagsfeest en zelfs een afscheidsceremonie is Kasteel De Hooge Vuursche heel geschikt.

Trouwlocatie van het jaar

De Hooge Vuursche is niet voor niets uitgeroepen tot populairste trouwlocatie!

Ook een feest geven op een toplocatie? Ga snel naar hoogevuursche.nl

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF