fbpx

Deze tips vertellen jou hoe jij kunt besparen tijdens je zomervakantie

Ga jij deze zomer nog op vakantie, of wil je nog wat boeken? De dure prijzen en het vele aanbod zorgen er vaak voor dat we door de bomen het bos niet meer zien. Je vakantie wordt er natuurlijk niet leuker op als je constant op de kleintjes let. Toch hebben wij een paar simpele tips gevonden om jouw vakantie een tikkeltje goedkoper te maken. Het is namelijk goed te doen!

1. Kijk eens een straatje verder

Midden in het centrum van een stad zijn restaurants vaak erg duur. Het is natuurlijk makkelijk om daar een hapje te gaan eten. Langs deze plekken kom je namelijk toch wel. Het is nou net de kunst om soms iets verder te kijken dan je neus lang is. Onze tip is dan ook om de plek waar je gaat lunchen of dineren, wat verder van de centrale straten te zoeken. Loop aan de drukte voorbij, en ga eens bij dat knusse restaurantje buiten het centrum eten. Het is op deze plekken juist heel gezellig, en achteraf betaal je een stuk minder.

2. Leid jezelf rond in de stad

Een rondleiding inclusief gids is meestal prijzig. Het is gemakkelijk om meer over een plek te weten te komen, wanneer je met een gids bent. Heb je er weleens aan gedacht om jezelf rond te leiden? Dit bespaart enorm veel geld. Het is daarbij ook nog eens mega avontuurlijk om zelf op ontdekkingsreis te gaan. Selecteer alle leuke plekjes die jij graag wil zien, en stippel een route uit. Het is extra leuk om op de fiets te gaan, in plaats van met de auto. Je zult zo veel meer van een stad zien namelijk.

3. Wees selectief tijdens het boeken

Je kunt het meest besparen op de accommodatie en de reis; de duurste uitgaves. Ook hiervoor geldt dat je niet direct voor de eerste de beste plek moet gaan. Doe goed onderzoek, en kijk eens wat verder op het wereldwijde web. Je zult verstelt staan van de verschillende soorten aanbiedingen. Op deze site vind je bijvoorbeeld veel van zulke goede deals. Met een kortingscode kun jij vervolgens een leuke en voordelige vakantie boeken.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF