fbpx

Tip: sauna Kuuma in de stad

We kennen het allemaal, stress en drukte. Ontspanning vinden kan soms lastig zijn, zeker wanneer je omringd bent door bruisende stadsdrukte. Maar ontspannen in de stad, en in dit geval Amsterdam, wordt toch mogelijk door deze drop-in sauna van Kuuma aan het IJ.

Je ziet het golvende water en de langsvarende boten, wanneer je de saunacabine instapt. Samen met vijf andere vrienden kun je deze heerlijk stomende cabine huren voor een tijdsslot van een uur. Met enkel badkleding, een handdoek, een flesje water en slippers op zak, kun jij de drukte van alledag even ontglippen. Binnen in de sauna is een kleine kleedkamer aanwezig, daarnaast zijn er buiten twee kleedhokjes aan de achterzijde. Ben jij iemand die echt goed tot rust kan komen door naar een ontspannend muziekje te luisteren? Verbind dan je telefoon met de ingebouwde bluetoothaansluiting, en je saunabezoek kan beginnen. Ervaar hoe je spieren zich ontspannen, en voel je hoofd langzaam loskomen. Jij kunt er naderhand gegarandeerd weer helemaal tegenaan. Om je bezoek optimaal te maken, kun je gebruikmaken van een van de heerlijk geurende olies.

Nordic sauna

Een saunasessie in het hoge noorden van Noorwegen inspireerde vier vrienden om de ‘nordic sauna’-ervaring naar Nederland te halen. De zelf ontworpen en gebouwde sauna’s zijn verplaatsbaar en telkens op verschillende locaties te vinden in heel Nederland, zoals aan het Amsterdamse IJ. Dit geeft jou de mogelijkheid om afwisselende saunasessies te beleven. Prachtig uitzicht is gegarandeerd. Voorafgaand aan je bezoek ontvang je een deurcode via de sms. Zo kun je zonder al te veel moeite en tijd een spontaan saunabezoekje plannen.

Klaargestoomd

Wanneer je helemaal ontspannen en klaargestoomd bent, is het belangrijk dat je je lichaam goed afkoelt. Maak de ‘iceman’ in je wakker, en overgiet jezelf met ijskoud water door de stortemmer of ijsdouche te gebruiken. Het drinken van water tijdens je bezoek is belangrijk, daar is dan ook aan gedacht. In de sauna is een kraan voor drinkwater aanwezig. Een drop-in entree van een uur kost 12,50 euro.

Deze tip van de week komt uit de nieuwe special. Hierin vind je nog veel meer tips en leuke uitjes om helemaal tot rust en in je kracht te komen. De voorjaarsspecial is te bestellen via deze link.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF