fbpx

Special winactie: win een overnachting in The Crane by YAYS

The Crane by YAYS bestaat alweer 5 jaar! Dit unieke verblijf is een begrip in Amsterdam Noord. Kan ook niet anders door al het comfort van een traditioneel appartement, maar met een extra dosis karakter en niet te vergeten het uitzicht op de haven. Wij hebben er al een nachtje mogen slapen en dit gevoel willen we jullie ook laten ervaren. Dus om het 5 jarig jubileum te vieren gaan we één overnachting weggeven!

Wat kan je winnen?

Voor deze speciale winactie kan je een 1 nacht overnachting in The Crane by YAYS voor 2 personen winnen.

The Crane, genesteld in een hergebruikte industriële kraan met uitzicht op de haven, is een verrassend voorbeeld van comfort en design dat bijzonder geschikt is voor een romantisch uitje. Het luxe appartement van drie verdiepingen omvat een panoramische slaapkamer, een ruim bad en al het comfort van een traditioneel appartement, met een extra dosis karakter dat het een werkelijk unieke en onvergetelijke plek maakt om te verblijven.

Lees hier onze ervaring bij The Crane by YAYS.

The Crane by YAYS

The Crane by YAYS is bucket list material voor koppels en individuele reizigers die op zoek zijn naar stedelijke avonturen, of voor iedereen die op zoek is naar ontwerpervaringen en inspirerende uitzichten. Oorspronkelijk gebouwd in 1957 als havenkraan, heeft dit kleurrijke staaltje techniek het KNSM-eiland zien evolueren van een industrieel gebied naar een creatieve hub. De kraan onderging een soortgelijke transformatie toen hij volledig werd ontmanteld, om vervolgens weer in elkaar te worden gezet als een luxe appartement, aangevuld met een luxe ligbad, prachtig uitzicht en interieurontwerp van de bekende Nederlandse ontwerper Edward van Vliet. Een verblijf in The Crane appartement van YAYS zal de ervaring van je leven zijn voor fans van geschiedenis, design en architectuur, en voor iedereen die op zoek is naar plezier en verwennerij. Maak dit jouw plek in de stad en je verblijft in een stukje Amsterdamse geschiedenis.

Meedoen?

Wil jij graag overnachting in The Crane by YAYS winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl en @yaysapartments op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat ons weten waarom jij de overnachting in The Crane by YAYS wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF