fbpx

Special winactie: win een gezichtsbehandeling en beauty set van AZRA Botanical Simplicity

Tijd om jezelf eens te verwennen! Beauty salon & skin clinic ASPA in Den Haag biedt het ultieme me-time moment waar je naar op zoek bent. Wij zijn al fan en laten jou graag de Signaturen Facial en de AZRA Botanical Simplicity producten ervaren. Klinkt fijn toch?!

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 1 iemand gelukkig maken met de Signature Facial en een beauty set van AZRA Botanical Simplicity t.w.v. €242,00!

De Signature Facial

Het kan variëren van 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterende, kalmerende of diepe reiniging. Bovendien selecteren we, afhankelijk van je huidtype, de meest geschikte producten. Deze gezichtsbehandeling omvat dieptereiniging, exfoliatie, extracties, gezichtsmassage, een masker op maat en een afwerkingsserum. Daarna worden heerlijke gezichts- en oogcrèmes aangebracht.

De beauty set

De huidverzorgingslijn bestaat uit zeer actieve formules die zijn gebaseerd op het beste van de moderne wetenschap en het allernieuwste onderzoek dat tegenwoordig beschikbaar is, in combinatie met een luxueus gevoel waardoor ze net zo prettig in gebruik als effectief zijn. De AZRA Botanical Simplicity-producten zijn gemaakt om de huidverzorgingsroutine te vereenvoudigen zonder in te leveren aan resultaten. Multifunctionele huidverzorging!

AZRA Botanical Simplicity

Azra Secerbegovic is founder van AZRA Botanical Simplicity & ASPA Den Haag’s best reviewed beauty salon & skin clinic. ‘Toen ik 25 was, kreeg ik van de ene op de andere dag een heel slechte huid. Ik had vreselijke acne die me naar de dokter bracht. Ik kreeg medicijnen, de klachten verdwenen, maar mijn huid werd droog. En zodra ik stopte met de medicatie kwamen mijn klachten terug. Vanaf dat moment ben ik me nog meer gaan verdiepen in huidverzorging en voeding. Daar is mijn passie ontstaan en op mijn 40e heb ik mij omgeschoold tot huidtherapeut.’

Nu hebben ze twee Dutch Beauty Awards gewonnen.  Een in de categorie Salonbehandelingen, de Signature Facial, zilver. En een in de categorie Cosmeceuticals won AZRA Botanical Simplicity brons.

Meedoen?

Wil jij graag een gezichtsbehandeling en beauty set winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @azrabotanicalsimplicity & @aspadenhaag op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een gezichtsbehandeling en beauty set wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=105]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF