fbpx

Special winactie: win een Cotril beach set

Denk je aan de zomer van 2022? Dan denk je aan STRAND! De riviera! Flaneren over de mooiste piazza’s van Milaan. En aan de Cotril Beach lijn, die eindelijk terug van weggeweest is. Een ultiem zomerse geur en een scala aan iconische producten, ideaal om haar én zelfs huid te verzorgen tijdens de heetste dagen van het jaar. Dit wil je winnen dus!

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 4 keer de Cotril beach set weggeven t.w.v. €81,50! De set bestaat uit:

  • Cotril Instant Beach water; Dankzij de diepe en onmiddellijke werking, maakt dit innovatieve “water” het mogelijk om in slechts enkele ogenblikken droog en gevoelig haar na blootstelling aan de zon te verzachten en ontwarren.
  • Cotril Beach Milk; Zonnemelk voor het haar op basis van kokosolie, monoï-olie en vitamine E. Met beschermingsfactor SPF 10 is de melk niet alleen ideaal als bescherming gedurende de dag, maar ook als pre-styling product. De melk bevordert een regenererend effect en geeft verlichting aan haar dat gestresst is door de zon, zonder te verzwaren. Niet vettig.
  • Cotril Beach hair & body shampoo; Ideaal om haar en lichaam te reinigen en te hydrateren na wat uurtjes in de zon. Dankzij de mix van actieve ingrediënten beschermt het het haar tegen zout, wind en chloor, en diezelfde zon.
  • Cotril Beach after sun recovery mask; Onmiddellijk herstellend masker, dat na slechts 1 minuut aanbrengen het haar buitengewone voeding, zachtheid en hydratatie geeft.
  • Cotril Beach protective lipbalm

Cotril

Sinds de oprichting in 2008, is het 100% made in Italy, luxe, professionele haarmerk Cotril, één van de meest geliefde internationale haarmerken geworden. De salon producten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt in de kleedkamers van de sterren en backstage op filmsets en mode catwalks. Het merk richtte ook de Cotril Academy op, bestaande uit 1.000 vierkante meter gevuld met internationale stylisten, technici en coloristen.

Bekijk meer producten op de website van Cotril.

Meedoen?

Wil jij graag de Cotril beach set winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @cotril_nl op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je de beach set wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF