fbpx

Special winactie: win de Class Wish slippers van Ipanema

Wanneer je fantaseert over een warme zomerdag, dan is de kans groot dat je daar een paar slippers, sandalen of slides bij denkt. Of je nu van een minimalistisch design houdt of juist weg bent van prints; het Braziliaanse merk Ipanema heeft voor ieder wat wils. Alle producten zijn vrij van giftige stoffen, vegan en ook nog eens 100% recyclebaar. En jij kan een paar winnen!

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 8 keer de Class Wish slippers van Ipanema in het beige weggeven t.w.v. €34,99!

Ipanema

Het Braziliaanse Grendene is eigenaar van het merk Ipanema. Met 11 fabrieken, meer dan 50 merken, meer dan 20.000 werknemers en meer dan 200 miljoen paar slippers en sandalen per jaar, is Grendene sinds 2003 de grootste exporteur van footwear in Brazilië. Sinds de broers Pedro en Alexandre Grendene Bartelle in 1971 Plástico Grendene Ltda oprichtten, gaat het bedrijf innovatief om met kunststof. Het begon allemaal met plastic wijnflessen en vervolgens begon het bedrijf te pionieren met polyamide (nylon) als grondstof voor de productie van schoenzolen en hakken, en sinds 1978 ook sandalen. De eerste Ipanema-slipper verscheen in 2001.

Een andere mijlpaal in de geschiedenis van Ipanema was de lancering in 2007 van slippers met een anatomisch Flexpand voetbed dat 100% recyclebaar is. De duurzame filosofie van Grendene uit zich in het ontwikkelen van nieuwe technologieën en materialen, als ook voor de ethische productie van footwear. Bij Grendene wordt gewerkt onder ethische werkomstandigheden, zijn eerlijke lonen voor alle werknemers gegarandeerd en wordt het werk gewaardeerd. Het bedrijf is bovendien actief betrokken bij milieueducatie en het behoud van het Amazoneregenwoud. Zo is het papier dat wordt gebruikt in de verpakkingen afkomstig van duurzaam hout dat wordt gecontroleerd door de Forest Stewardship Council (FSC).

Bekijk meer slippers op de website van Ipanema.

Meedoen?

Wil jij graag de Class Wish slippers van Ipanema winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @ipanema_nl op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je de slippers wil winnen + welke maat
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF