fbpx

Silvie ontwierp een eigen Ibiza armband: ‘Veertjes, schelpen, steentjes of kralen zijn er al dus ik kies voor iets anders!’

Precies drie jaar geleden bracht Silvie Nollen haar eigen Ibiza ‘koffietafelboek’ SEEN IN IBIZA uit. “Ik wilde het hele proces van foto’s maken, vormgeven tot en met het uitgeven van het boek, van A tot Z zelf doen. Het was een geweldig en leerzaam avontuur. Het resultaat, een glossy Ibiza boek bomvol Ibiza foto’s. De vele lieve en positieve reacties van klanten waren en zijn nog altijd hartverwarmend. Daar doe je het voor.”

Een deel van het jaar woont Silvie op Ibiza, in haar casa La Paz. Deze inspirerende plek bracht haar op een nieuw idee. “Omdat ik zelf dol ben op sieraden werd ik enthousiast van het idee om een eigen Ibiza armband te ontwerpen. Ik ging de uitdaging aan en ben meteen aan de slag gegaan.”

“Ibiza armbanden met veertjes, schelpen, steentjes of kralen zijn al talrijk op de markt”, dus Silvie wilde iets anders ontwerpen, maar wel met een link naar het magische eiland. Vorige week heeft ze de armband gelanceerd. “Een spannend en heel bijzonder moment om mijn product eindelijk te kunnen presenteren.”

Dé blikvanger voor om je pols

Het is deze stijlvolle, stoere manchet armband geworden met subtiel de letters IBIZA erin verwerkt. Een bijzondere manier om Ibiza altijd bij je te dragen. Door het manchet ontwerp past de armband om (bijna) iedere pols. De armband is verkrijgbaar in een modieuze chique versie van mat 18k goud of mat zilver en een opvallende, stoere versie van mat rhodium zwart (antraciet) of puur zwart. De basis is RVS, vervolgens zijn de armbanden verguld. Afmeting van de armband: breedte 4 cm, ovale vorm met diameter van 6 cm bij 5 cm en een opening van 3 cm. De opening kun je door te buigen groter of kleiner maken. Je kunt de armband ook leuk combineren met een ander dun armbandje erbij of natuurlijk als enige blikvanger om je pols. Muy bonito!

Een must-have voor alle Ibiza lovers of juist een origineel ‘Ibiza cadeau’ voor je geliefde, vriend(in) of jezelf. De armband kost €69 en dat is inclusief een stijlvol sieraden doosje en gratis verzending (NL&BE). De armband bestel je eenvoudig online via www.seeninibiza.com

Met deze armband is Ibiza always around…

Volg SEEN IN IBIZA – by Silvie op Instagram

Volg SEEN IN IBIZA – by Silvie op FacebookWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF