fbpx

Paas winactie: win twee tickets voor het Beter eten Festival van Albert Heijn in Expo Haarlemmermeer

Ben jij nieuwsgierig naar wat duurzame en gezonde voeding voor jezelf en de omgeving kan betekenen? Dan is deze winactie iets voor jou! Albert Heijn organiseert het allereerste Beter eten festival. Naast foodstands en de laatste innovaties op het gebied van beter eten, is er een inspirerende line-up van topsprekers en worden er verschillende workshops aangeboden. 

Wat kun je winnen?

Voor tweede paasdag mogen wij 3x 2 tickets weggeven voor het Beter eten Festival op vrijdag 29 en zaterdag 30 april in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen met een waarde van €12,50 per ticket.

Alberth Heijn

Het Beter eten Festival van Albert Heijn

Samenzijn, biodiversiteit en beter eten bereikbaar maken voor iedereen zijn belangrijke thema’s voor Albert Heijn. Zo wordt hier aandacht aan gegeven op het Beter eten Festival dat de supermarktketen organiseert op vrijdag 29 en zaterdag 30 april. Op het festival draait alles om gezonder eten, bewust bewegen en duurzamer leven. Naast foodstands en de laatste innovaties op het gebied van beter eten zijn er inspirerende topsprekers zoasl: Jaap Korteweg (oprichter De Vegetarische Slager en Those Vegan Cowboys), actrice en sociaal ondernemer Hannah Verboom en topsporter en schaatster Irene Schouten. Ook zijn er verschillende inspirerende workshops zoals het samenstellen van je eigen zadenpakketjes of het leren blenden van je eigen koffie.

Meedoen?

Wil jij graag twee tickets winnen voor het Beter eten Festival van de Albert Heijn? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @AlbertHeijn op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je twee tickets winnen voor het Beter eten Festival van de Albert Heijn wil winnen en tag de persoon met wie je hier naar toe wil
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=86]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Albert Heijn (@albertheijn)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF