fbpx

Op deze Nederlandse vakantieplekken waan je je deze zomer alleen op de wereld

Grote kans dat we deze zomer in Nederland op vakantie gaan. En als we kiezen voor een vakantie in eigen land, willen we die vanwege het Corona-virus het liefste op een rustige plek doorbrengen. Gelukkig zijn er in Nederland ook veel onontdekte plekken waar je je alleen op de wereld kunt wanen. Wij verzamelden vijf leuke tips.

Kanoën in Weerribben-Wierden

Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveengebied van Noordwest-Europa. Het is een ontzettend waterrijk gebied en daarom een echt paradijs voor kano liefhebbers. Er zijn zoveel prachtige en afwisselende routes dat je er makkelijk een aantal dagen kunt doorbrengen. Je vindt er zelfs kano-overnachtingsplekken, waar je zelf je kano kunt aanmeren en op ieder moment kunt vertrekken. Deze zomer hoef je dus niet uren lang in de file te staan! Daarnaast zijn er in de omgeving genoeg leuke dorpjes te vinden zoals het welbekende Giethoorn.

Recreatiecentrum de Kluft

De Amelandse duinen

De Waddeneilanden zijn ontzettend populair als het gaat om een vakantie in Nederland. Hoewel de stranden op Texel vaak druk zijn in de zomer, staat het strand van Ameland juist bekend om de rust en de ruimte. Het strand van Hollum is het mooiste, en heeft zelfs een internationale onderscheiding gehad! Er is genoeg te doen, maar zelfs op een warme zomerdag heb je hier nog genoeg ruimte op dit strand, dus anderhalf meter afstand houden is hier zeker geen probleem. En daarna heerlijk wakker worden in een huisje in de duinen voor het echte zomer gevoel!

Wie is er ook vollop aan het genieten van het prachtige weer? ☀️? . . . #Ameland #qurios #holiday #sun #summer #vakantie #huis #zomer #love #vacay #vakantiehuis #amelandfotos #park

Slapen in een vuurtoren

Een weekendje Waddeneilanden op een originele manier afsluiten? Slaap dan in de Vuurtoren van Harlingen. Na driekwart eeuw is de vuurtoren nu niet meer in gebruik. Het is omgebouwd tot een hotel en je kunt er heerlijk wakker worden met een prachtig uitzicht over de haven. En dat is nog niet alles: op de bovenste verdieping waar ooit de lamp van de vuurtoren stond, kun je nu heerlijk dineren op grote hoogte! De kamer is geschikt voor twee personen.

I woke up like this!??♥️?#goedemorgen #harlingen #harlingenwelkomaanzee #vuurtorenvanharlingen #uniekeervaring #omnooittevergeten #wegdromen #dromenaanzee #bijzonder #bijzonderovernachten #romantisch #rustgevend #mooisteplekje

Kamperen op een vlot

Slapen op het water: het kan bij Kampeervlot! Er zijn drie verschillende locaties: in Marnemoende (Utrecht) en De Heen (Noord-Brabant) en net over de grens bij België (De Wissen). De vlotten zijn duurzaam gebouwd van gerecycled plastic en hout dat door verhitting langer mee gaat. Hier waan je je echt even alleen, en kun je genieten van de rust en de natuur. Je krijgt een Canadese kano en verdere uitrusting mee en dan kan echte kamper avontuur beginnen!

De Heen - Noord-Brabant

Blokhutboot in de Biesbosch

De naam zegt het eigenlijk al, maar de blokhutboot is een blokhut op een boot. Meer alleen op de wereld kun je bijna niet zijn. Het is een nieuw en uniek concept in Nederland, en je kunt ze huren in natuurgebied de Biesbosch. Ze zijn zeker geschikt voor een (mid)weekje weg met het gezin, want je kunt er met maar liefst 5 mensen in overnachten!

sloep of boot huren in de biesbosch 1486111057 Op deze Nederlandse vakantieplekken waan je je deze zomer alleen op de wereld

Zin om aankomende zomer naar het strand te gaan? Hier vind je fijnste strandtenten aan de Nederlandse kust.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF