fbpx

Op deze manier richt je jouw eetkamer het beste in

Het inrichten van een eetkamer hoeft gelukkig niet zo lastig te zijn. Het enige waar je op moet letten, is dat je investeert in het beste meubilair. Want naast dat bijvoorbeeld de eetkamerstoelen er erg goed uit moeten zien, is het minsten zo belangrijk dat je hier uren kunt vertoeven. En door de stoelen in de eetkamer perfect op de eettafel af te stemmen, zorg je ook nog eens voor een mooi totaalplaatje. Het is dus een erg goed idee om je online wat verder te gaan verdiepen in alle stijlen die er zijn. Want, laten we eerlijk zijn, die zijn er vandaag de dag meer dan genoeg.

Investeer altijd in een eettafel die perfect op de grootte van de ruimte af is gestemd

Je wilt natuurlijk dat de ruimte helemaal in balans is. Daarom is het een goed idee om meerdere eettafels even met elkaar te vergelijken. Er bestaat enorm veel aanbod op het gebied van de vorm van de tafel, de afmeting van de tafel en het materiaal. Het maakt niet uit naar wat voor soort ontwerp je voorkeur het meeste uitgaat. Het is altijd erg belangrijk om in gedachten te houden dat de eettafel perfect af moet worden gestemd om de grootte van de ruimte. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat er nog makkelijk om te tafel heen kan worden gelopen en dat stoelen makkelijk aan kunnen worden geschoven.

Match de eetkamertafel met eetkamerstoelen die comfortabel zitten

En heb je ook al een keer goed nagedacht over het type stoel dat je graag in de eetkamer terug wilt laten komen? Kie sbijvoorbeood voor mooie eetkamerstoelen met armleuning. Hierdoor heb je nog steeds een eyecatcher in huis en de armleuningen zorgen voor erg veel zitcomfort. Voorbeelden van stijlen die op dit moment erg gewild zijn, zijn een retro, Scandinavische en Japanse woonstijl.

Heb je al gedacht aan de juiste woonaccessoires?

Op het moment dat je een nieuwe tafel en een nieuwe set stoelen in huis hebt gehaald, dan kan het zomaar zo zijn dat je merkt dat er nog iets ontbreekt. Het is dan de hoogste tijd om de leukste woonaccessoires te shoppen. Maak de eetkamer compleet met een prachtige vaas, gezellige fotolijstjes of een fantastische glazen karaf. En kies je voor een zitbank in de eetkamer? Dan mogen knusse kussentjes natuurlijk ook niet ontbreken in de ruimte.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF